Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Cyan group of hotels πιστοποιήθηκε με το Travelife Gold Award
Ξενοδοχεία

Η Cyan group of hotels πιστοποιήθηκε με το Travelife Gold Award

Η Cyan Group of Hotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία.

To Apollonia Beach Resort & Spa, το Santa Marina Beach Hotel στην Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στη Σητεία, όλα ξενοδοχεία του ομίλου Cyan group of hotels, πέρασαν επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του χρυσού βραβείου “Travelife Gold”.

Το Travelife αποτελεί διεθνή πιστοποίηση για ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις με υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης και πιστοποίησης.


Το Santa Marina Beach Hotel.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, αξιολογούνται μεμονωμένα και κατατάσσονται ανάλογα με την απόδοσή τους. Αυτές με τις καλύτερες επιδόσεις διακρίνονται από το Travelife.

Η βράβευση απαιτεί την εφαρμογή πολλών κριτηρίων όπως π.χ. ανακύκλωση, εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, αλλά και την εφαρμογή εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία.


Δωμάτιο του Sitia Beach City Resort & Spa.

Η Cyan Group of Hotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4* με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5* με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 άτομα.

Στη φωτογραφία, τo Apollonia Beach Resort & Spa.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024