Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Δυτική Κρήτη ‘απαιτεί’ τα δικαιώματα της στην τουριστική πίτα

Η Δυτική Κρήτη ‘απαιτεί’ τα δικαιώματα της στην τουριστική πίτα

Η Δυτική Κρήτη από το Ρέθυμνο ως το Καστέλι αντεπιτίθεται με μία ευγενική άμιλλα στην Ανατολική για να πάρει δικαιωματικά το μερίδιο που της ανήκει στην τουριστική πίτα. Ναυαρχίδα σε […]

Η Δυτική Κρήτη<.> από το Ρέθυμνο ως το Καστέλι αντεπιτίθεται με μία ευγενική άμιλλα στην Ανατολική για να πάρει δικαιωματικά<...> το μερίδιο που της ανήκει στην τουριστική πίτα. Ναυαρχίδα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, το μεγάλο τουριστικό συγκρότημα Mythos Palace, στη Γεωργιούπολη, ακριβώς στο μισό της διαδρομής από τα Χανιά στο Ρέθυμνο. Η οικογένεια Βανταράκη, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, με μία μοναδική και πρωτότυπη σειρά εμπνεύσεων στον τομέα του τουριστικού Μάρκετινγκ, πρωτοστατεί στην προσπάθεια αναβάθμισης της Δυτικής Κρήτης, της περιοχής με τις υπέροχες ομορφιές. Την προσπάθεια του Mythos Palace<.> ακολουθούν ήδη μεγάλες Κυπριακές και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, που έχουν αγοράσει ή κτίζουν μεγάλες σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες.

Στο κέντρο της Δυτικής Κρήτης το Mythos Palace προσφέρει στους επισκέπτες του εύκολη πρόσβαση στο Ρέθυμνο και τα Χανιά, στο Φαράγγι της Σαμαριάς, στη λίμνη Κουρνά που ενώ είναι δίπλα στη θάλασσα θυμίζει Ελβετικό τοπίο, στον Βάμο και τα άλλα υπέροχα ορεινά χωριά της περιοχής αλλά και στην ανεκμετάλλευτη ακόμα τουριστικά νότια Κρήτη.

Το τουριστικό συγκρότημα Mythos Palace, ξενοδοχείο πολυτελείας, πάνω σε μία απέραντη ακτή, διαθέτει τα εξής: έχει δυναμικότητα 173 δίκλινων δωματίων στα κεντρικά κτίρια, 31 Junior suites και 2 private villas. Διαθέτει, επίσης, μεγάλη πισίνα, άρτια εξοπλισμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας -spa-, κεντρικό εστιατόριο και ταβέρνα στην παραλία, μπαρ, καταστήματα, γήπεδο τένις και άλλες εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών, απέραντους χώρους με πράσινο, ένα άρτιο υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργήσεις για πρώτη φορά εφέτος με ποικιλία ψυχαγωγικού προγράμματος, ειδική αίθουσα για παιδιά, δορυφορική τηλεόραση με δέκτες στους κοινόχρηστους χώρους και σε κάθε δωμάτιο, ειδικά εκπαιδευμένα άλογα για πρωινούς ή απογευματινούς περίπατους στην παραλία ή στους γύρω λόφους κλπ.

Το σημείο στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η ψυχαγωγία που προσφέρει σχεδόν επί εικοσιτετραώρου βάσεως επαγγελματική ομάδα. Εκτός από τους Έλληνες το ξενοδοχείο έχει την προτίμηση Γερμανικών, Ιταλικών και Γαλλικών τουριστικών γραφείων.

Οι ενέργειες marketing που γίνονται αποκλειστικά από το Mythos Palace είναι οι εξής: Εκπτωτικά κουπόνια: Κάθε πελάτης μαζί με το κλειδί του δωματίου του, θα παίρνει από την ρεσεψιόν ένα μπλοκ με εκπτωτικά κουπόνια, που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στους διαφόρους χώρους του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της διαμονής του. Τα εκπτωτικά αυτά κουπόνια ξεκινούν από το 10% και αφορούν την κατανάλωση ποτών στο μπαρ, επισκέψεις στο κέντρο θαλασσοθεραπείας, αγορές από τα καταστήματα του ξενοδοχείου, κλπ.
Ημερήσιο πάσο – DAILY PASS- για τους εξωτερικούς επισκέπτες: Θα ισχύει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Στην τιμή του θα περιλαμβάνεται ένα γεύμα και χρήση των facilities του ξενοδοχείου, ξαπλώστρες, πετσέτες παραλίας κλπ.
Εβδομάδα ευεξίας: Πλήρες πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει διαιτητικά μενού Μεσογειακής διατροφής, χρήση Spa για θαλασσοθεραπεία, προγράμματα γυμναστικής, εκδρομές – πεζοπορία στην Κρητική εξοχή.
Για τις οικογένειες το Mythos Palace προσφέρει τα εξής: Τα παιδιά έως 5 ετών παραμένουν δωρεάν. Στα ηλικίας 5-12 ετών γίνεται έκπτωση 50%.
Στα νιόπαντρα ζευγάρια, ανεξαρτήτως αριθμού διανυκτερεύσεων, προσφέρεται έκπτωση, ανάλογα με το μήνα, από 10-15%.
Οι παρέες που καταλαμβάνουν άνω των τριών δωματίων, με μίνιμουμ 6 διανυκτερεύσεων, έχουν έκπτωση, ανάλογα με το μήνα, 10%.
Οι συχνοί πελάτες θα έχουν έκπτωση 10% και μεγάλο αριθμό από εκπτωτικά κουπόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024