Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Expedia ολοκληρώνει την εξαγορά της trivago
Εξαγορές

Η Expedia ολοκληρώνει την εξαγορά της trivago

Η Expedia, Inc ολοκλήρωσε την εξαγορά του 61,6% των μετοχών της trivago GmbH, κορυφαίας εταιρείας μετα-αναζήτησης ξενοδοχείων, με συνολικό τίμημα περίπου 434 εκατ. ευρώ.

Η Expedia, Inc ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 61,6% των μετοχών της trivago GmbH, κορυφαίας εταιρείας μετα-αναζήτησης ξενοδοχείων, με συνολικό τίμημα περίπου 434 εκατ. ευρώ σε μετρητά (περίπου 564 εκατ. δολ.). Η Expedia ανακοίνωση επίσης και τη συμφωνία για την έκδοση συνολικά 875.200 κοινών μετοχών της σε διάστημα πέντε ετών. Η trivago θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα στην έδρα της, στο Dusseldorf της Γερμανίας.

“Η μετα-αναζήτηση είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν, γιατί δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να βρουν το ιδανικό για αυτούς ξενοδοχείο στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Η ομάδα της trivago ‘χτίστηκε’ πάνω στην άριστη εμπειρία των χρηστών στην αναζήτηση ξενοδοχείων και έχει αποκτήσει τεράστια αναγνώριση με το εμπορικού της σήμα στην Ευρώπη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους καλωσορίζουμε επίσημα στην ‘ικογένεια’ της Expedia”, δήλωσε ο Dara Khosrowshahi, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Expedia, Inc

“Στόχος μας παραμένει η ταχεία αύξηση των εσόδων, καθώς επεκτεινόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε ο Rolf Schromgens, συν-ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της trivago. “Η δυνατότητα ανάμειξης της τεχνογνωσίας της Expedia με την εμπειρία σε δραστηριότητες παγκόσμιας κλίμακας θα είναι πολύτιμη για την επίτευξη αυτού του στόχου”, πρόσθεσε ο Schromgens.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024