Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Hotelier Academy ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη Bratti
Ξενοδοχία

Η Hotelier Academy ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη Bratti

Μέσω μιας σειράς άρθρων και ειδικού περιεχομένου, η Hotelier Academy αναλύει και παρουσιάζει τη σημασία της σωστής ξενοδοχειακής σήμανσης, σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων bratti.

Αξιολογώντας τον ρόλο της σωστής σήμανσης σε κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο, η Hotelier Academy, σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων bratti, παρουσιάζει και αναδεικνύει τα σχετικά οφέλη όχι μόνο ως προς την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, αλλά και ως προς την ενίσχυση των εσωτερικών πωλήσεων του ξενοδοχείου από τα διάφορα επιμέρους τμήματα (όπως εστιατόρια, σπα κ.λπ.).

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης καμπάνιας για λογαριασμό της εταιρείας bratti, η Hotelier Academy έχει ήδη προδιαγράψει και δημιουργήσει ένα ειδικό website για τον ξενοδοχειακό κλάδο, στο οποίο περιγράφονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πρέπει να επενδύει ουσιαστικά στην μελέτη και ανάπτυξη της σήμανσης των διαφόρων χώρων του, πάντοτε σε συνεργασία με τον Interior Designer του καταλύματος.

Η Hotelier Academy έχει προδιαγράψει και θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα μια σειρά από άρθρα, που θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους να κατανοήσουν καλύτερα τις υπηρεσίες της εταιρείας bratti, καθώς και τα οφέλη ενός upgraded hotel signage για το ξενοδοχείο τους. Όλα τα άρθρα θα δημοσιευτούν στο blog του ειδικού website της bratti για ξενοδόχους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024