Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ κρητική διατροφή εισέρχεται στα μενού των ξενοδοχείων CHC Hotels
Ξενοδοχία

Η κρητική διατροφή εισέρχεται στα μενού των ξενοδοχείων CHC Hotels

Αναμόρφωση των καταλόγων -σε πρώτη φάση- των ξενοδοχείων CHC Athina Palace Resort & Spa στο Μαδέ και Sea Side Resort & Spa στην Αγία Πελαγία, αναδεικνύοντας τα προϊόντα της Κρήτης.

Σε μια κίνηση ανάδειξης και προώθησης της κρητικής διατροφής μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της, προχώρησε η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης κ. Γιώργο Μακρή, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Operation Executive Chef της εταιρείας, αναμορφώνει τους καταλόγους – σε πρώτη φάση – των ξενοδοχείων CHC Athina Palace Resort & Spa στο Μαδέ και Sea Side Resort & Spa στην Αγία Πελαγία και αναδεικνύει όλους του θησαυρούς της κρητικής γης και της κουλτούρας του τόπου. Στη δεύτερη φάση του προγράμματος, θα ακολουθήσουν τα ξενοδοχεία της εταιρείας που φέρουν το brand “CHC Hotels”.

Πρόκειται για μια ενέργεια που έρχεται σε συνέχεια της πιστοποίησης “We do local”, που συνοδεύει τα ξενοδοχεία και που αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα εν’ όψη της νέας τουριστικής περιόδου.
 
Ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του τόνισε: “Στο ξεκίνημα μιας νέας, αρκετά ελπιδοφόρας τουριστικής περιόδου, προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για να ξεχωρίσουμε ως προορισμός, να υποδεχτούμε τους ξένους επισκέπτες μας και να τους δείξουμε τη σημαίνει κρητική φιλοξενία, Κρητική κουλτούρα, Κρητική διατροφή. Θέλουμε να βιώσουν με όλες τους τις αισθήσεις την μαγεία της Κρήτης, την ευλογία που έχει ο τόπος μας να παράγει προϊόντα αγνά, νόστιμα και υγιεινά. Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα, απαιτεί συστηματική προσπάθεια, άριστη γνώση της αγοράς, ισορροπία με βάση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πελατών μας, αλλά με την συνεργασία ενός κορυφαίου Chef όπως είναι ο Γιώργος Μακρής, σε συνδυασμό και με την υποδομή που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Στηρίζουμε λοιπόν τον τόπο μας, ενισχύουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους παραγωγούς της Κρήτης, επενδύουμε στο πρότυπο We Do Local και φέρνουμε τους χιλιάδες πελάτες μας απ’ όλο τον κόσμο, πιο κοντά στην κρητική διατροφή”.

Στη φωτογραφία, εστιατόριο του CHC Athina Palace Resort & Spa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022
22/11/2022
21/11/2022