Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ κρητική ταβέρνα και τα παραδοσιακά προϊόντα μπαίνουν στα CHC Hotels
Ξενοδοχία

Η κρητική ταβέρνα και τα παραδοσιακά προϊόντα μπαίνουν στα CHC Hotels

Για να υποστηριχθεί αποτελεσματικά το εγχείρημα, αλλά και όλο το κομμάτι των αγορών που αφορά ένα ξενοδοχείο, η CHC Hotels δημιούργησε τη νέα θέση του Executive F&B Manager.

Τα CHC Hotels βάζει για πρώτη φορά σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της, την παραδοσιακή “Κρητική Ταβέρνα”. Πρόκειται για προσεγμένους χώρους εστίασης με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και στόχο να προβληθεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο η παραδοσιακή διατροφή του τόπου, αλλά και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία της Κρήτης.

Για να υποστηριχθεί αποτελεσματικά το εγχείρημα, αλλά και όλο το κομμάτι των αγορών που αφορά ένα ξενοδοχείο, η CHC Hotels δημιούργησε τη νέα θέση του Executive F&B Manager. “Μια θέση αυστηρών απαιτήσεων, η οποία θα διασφαλίζει απόλυτα την αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα που απαιτεί ο κάθε επισκέπτης”, όπως λέει η εταιρεία.

Τα οφέλη αυτής της απόφασης είναι πολλά και πολύπλευρα, καθώς βελτιστοποιείται όλη η διαδικασία των αγορών, με σωστή εκπαίδευση, τυποποίηση των εργασιών και συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο σε όλα τα στάδια. Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα περισσότερο και με στόχο την παροχή άψογων υπηρεσιών στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες των ξενοδοχείων, δημιουργήθηκε και ο θεσμός του “Mystery Guest”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024