Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Louis Hotels ανέλαβε το πεντάστερο 'Once in Mykonos'
Ξενοδοχεία

Η Louis Hotels ανέλαβε το πεντάστερο 'Once in Mykonos'

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Μάιο.

Η Louis Hotels ανακοινώνει τη μακροχρόνια ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου Once in Mykonos που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Μάιο.

Το “Once in Mykonos” είναι ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα αρχιτεκτονικά ξενοδοχεία, ενώ φημίζεται για την προνομιούχα τοποθεσία του, ακριβώς πάνω από την παραλία Ορνού.

Όλες οι σουίτες του ξενοδοχείου -εκ των οποίων οι 24 με ιδιωτική πισίνα- αντικρύζουν το Αιγαίο πέλαγος.

Ο Όμιλος ανέλαβε επίσης τη διαχείριση και τη μεταμόρφωση του επίσης πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Resort & Spa. Η μονάδα που βρίσκεται στα Χανιά συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες του Asterion διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και επιλογές για διακοπές σε ένα μοντέρνο boho chic περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, η Louis Ηotels προχωρά κατά την περίοδο του χειμώνα 2021-22 στην ολοκληρωτική ανακαίνιση και αναβάθμιση του boutique ξενοδοχείου της Mykonos Theoxenia, μέλος των Design Hotels, το οποίο βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα από τους φημισμένους ανεμόμυλους του νησιού. Για την ανακαίνιση, ομάδα γνωστών διακοσμητών εμπνεύστηκε από χρώματα και γραμμές του νησιού της Δήλου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Μύκονο. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν το ανανεωμένο πρόσωπο του ξενοδοχείου τον Μάιο του 2022.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την τεχνογνωσία που διαθέτει η ελληνική εταιρεία Tresor Hotels, σε luxury boutique ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά, η Louis Hotels υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τoν όμιλο (Τresor Hospitality Group) για τα ξενοδοχεία της στη Μύκονο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024