Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ νέα “ταυτότητα” της Luxury Collection παρουσιάστηκε στη Μεγάλη Βρεταννία
Με συνεργασίες υψηλού επιπέδου και παγκόσμιες προσφορές

Η νέα “ταυτότητα” της Luxury Collection παρουσιάστηκε στη Μεγάλη Βρεταννία

Μία εκδήλωση με ιδιαίτερη σημασία διοργανώθηκε στις 14 Οκτωβρίου, στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, μέλος της αλυσίδας Luxury Collection, η παρουσίαση της νέας ταυτότητας της “Τhe Luxury Collection”, […]

Μία εκδήλωση με ιδιαίτερη σημασία διοργανώθηκε στις 14 Οκτωβρίου, στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, μέλος<...> της αλυσίδας Luxury Collection, η παρουσίαση της νέας ταυτότητας της “Τhe Luxury Collection”, που περιλαμβάνει συνεργασίες υψηλού επιπέδου και παγκόσμιες προσφορές προς τους πελάτες της εκλεκτής αλυσίδας.

“Είμαστε περήφανοι που ανάμεσα στα 65 ξενοδοχεία της Luxury Collection σε όλο τον κόσμο επελέγη το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία για να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση παγκόσμιας εμβέλειας και μοιραστήκαμε την τιμή που έγινε στο ξενοδοχείο μας με επιλεγμένους καλούς φίλους και πελάτες”, είπε ο κ. Τιμ Ανανιάδης, γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Πολλοί από τους βραβευμένους chefs της αλυσίδας ήρθαν στην Αθήνα για να ξεναγήσουν με τις δημιουργίες τους όλους τους καλεσμένους σε ένα gourmet ταξίδι, που δίκαια πήρε το χαρακτηριστικό τίτλο “Epicurean Expedition”. Για ένα βράδυ μεταμορφώθηκαν όλοι σε διεθνείς ταξιδιώτες και περιηγηθήκανε στα ειδικά διαμορφωμένα stands, που το καθένα ήταν μία γαστριμαρική στάση σε κάποιο σημείο της γης.

Οι chef που συμμετείχαν στο “Epicurean Expedition” είναι οι:
Giuseppe Tedesco – Maitre Sommelier at the Grand Hotel Florence, Italy
Stephane Brallet – Executive Chef at The Grand Mauritian, Mauritius
Daniele Turco – Chef at the Hotel Gritti Palace, Italy
Nuno Noronha – Executive Chef at the Convento do Espinheiro, Portugal
Melina Chomata – Executive Chef at Vedema, Greece
Martin Kirchgasser – Executive Chef at the Hotel Grande Bretagne, Greece
Jean-Christophe Basseau – Chef at Colombo’s, Portugal
Gerald Angelmahr – Chef de Cuisine at Hotel Bristol, Austria
Gaurav Singh – Chef at the ITC Maratha, India
Jose Ramon Pineiro – Executive Chef at the Hotel Marques De Riscal, Spain
Juan Manuel Rodriguez – Chef at the Hotel Alfonso XIII, Spain
Catalina Pieras – Chef at the Castillo Hotel Son Vida, Spain

Ακόμη, οι φιλοξενούμενοι της The Luxury Collection σε όλον τον κόσμο θα μπορούν να απολαύσουν ταξίδια άνευ αποσκευών και πρόσβαση σε έναν κόσμο δημοσιεύσεων χάρη στις νέες συνεργασίες με την Luggage Forward και τη NewspaperDirect. Με το “Luxury Collection Luggage Liaison”, οι φιλοξενούμενοι της Luxury Collection μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς αποσκευές σε οποιοδήποτε από τους 69 προορισμούς της εταιρείας, με την ηρεμία που έρχεται με τη γνώση ότι τα προσωπικά αντικείμενά τους θα τους περιμένουν στο δωμάτιό τους κατά την άφιξη. Ως μέρος της συνεργασίας, οι αποσκευές του φιλοξενούμενου θα παραλαμβάνονται από την υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης της Luggage Forward πριν από την αναχώρηση και θα στέλνονται στο ξενοδοχείο όπου θα τοπο8ετούνται στο δωμάτιο και θα ξεπακετάρονται προτού φτάσει ο φιλοξενούμενος, κατόπιν αιτήσεως. Η υπηρεσία θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να αποφύγουν τη μεταφορά αποσκευών προς και από αεροδρόμια, την μακροχρόνια αναμονή στο check-in και, να αποβάλουν την ανησυχία για τις χαμένες αποσκευές ή την πληρωμή υπέρβαρου αποσκευών στις πτήσεις. Οι φιλοξενούμενοι της Luxury Collection μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Luggage Liaison και για το ταξίδι της επιστροφής συσκευάζοντας απλά τις αποσκευές τους και αφήνοντας την Luxury Collection να αναλάβει τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης των αγορών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ως ο αποκλειστικός ξενοδοχειακός συνεργάτης της Luggage Forward, η Τhe Luxury Collection προσφέρει εξαιρετικές τιμές διαθέσιμες μόνο για τους πελάτες της για κατ`οίκον παράδοση των αποσκευών.

Τέλος, μέσω των υπηρεσιών που παρέχονται από την NewspaperDirect, τον παγκόσμιο ηγέτη στη διανομή περιεχομένου εφημερίδων και περιοδικών, οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν σε μονάδες της Luxury Collection μπορούν να επιλέξουν από μια απέραντη ποικιλία 600 εφημερίδων και περιοδικών από 77 χώρες, και να παραδοθούν οι αγαπημένες τους εφημερίδες ή τα αγαπημένα τους περιοδικά στο δωμάτιό τους καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονή τους. Ενώ ο κόσμος έχει γίνει μικρότερος, η λήψη των αυθημερόν εκδόσεων των γνωστών εφημερίδων από το σπίτι παρέχει μια ευπρόσδεκτη έκπληξη και αντιπροσωπεύει μια αληθινά ευχάριστη και εκτιμημένη πολυτέλεια. Στους φιλοξενούμενους της Luxury Collection θα προσφέρεται ένα μενού εφημερίδων, που θα τους επιτρέπει να επιλέξουν και να αγοράσουν δημοσιεύσεις από ένα ευρύ φάσμα επιλογών και θα μπορούν να μείνουν σε επαφή με τον κόσμο ανεξάρτητα από τη τοποθεσία τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024