Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Wine Dark Sea Villas εμπιστεύονται την EyeWide για το ψηφιακό marketing
Ξενοδοχεία

Η Wine Dark Sea Villas εμπιστεύονται την EyeWide για το ψηφιακό marketing

Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχει η EyeWide στις Wine Dark Sea Villas είναι και οι Google AdWords Pay Per Click (PPC) καμπάνιες, η διαχείριση των οποίων γίνεται με κύριο σκοπό τη βελτίωση του brand awareness και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα των βιλών και φυσικά την αύξηση των πωλήσεων.

Την EyeWide Digital Marketing Agency επέλεξε η Wine Dark Sea Villas στην Κρήτη για να αναλάβει το Digital Marketing των τριών πολυτελών βιλών, που βρίσκονται σε τρεις ξεχωριστές τοποθεσίες. Συγκεκριμένα, η EyeWide ανέλαβε και σχεδίασε το responsive design της ιστοσελίδας της Wine Dark Sea Villas, με τρόπο που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητα των κτισμάτων.

Το μοντέρνο design της ιστοσελίδας ταιριάζει απόλυτα στη ταυτότητα των βιλών, αλλά τονίζει και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της καθεμίας. Μέσα από το winedarkseavillas.gr, που είναι ήδη online, μπορεί κανείς να θαυμάσει τις εγκαταστάσεις της Villa Artemis, της Villa Santorini και της Villa Bella Mare, να γνωρίσει τις υπηρεσίες που παρέχονται σε κάθε μία και να κάνει κράτηση στη βίλα που επιθυμεί.
 
Η EyeWide έχει, επίσης, αναλάβει το σύνολο του Social Media Marketing των Wine Dark Sea Villas. Με την ενεργή και δυναμική παρουσία τους σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Instagram και το Google+, έχει καταφέρει να διατηρήσει και να μεγαλώσει το κοινό τους και να κρατήσει επαφή τόσο με τους προηγούμενους όσο και με τους εν δυνάμει πελάτες.

Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχει η EyeWide στις Wine Dark Sea Villas είναι και οι Google AdWords Pay Per Click (PPC) καμπάνιες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μετά από προσεκτική έρευνα και η διαχείρισή τους γίνεται με κύριο σκοπό τη βελτίωση του brand awareness και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα των βιλών και φυσικά την αύξηση των πωλήσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022