Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Zeus International εξαγόρασε τη μισθώτρια εταιρεία του Hilton Garden Inn στο Μιλάνο
Ξενοδοχεία

Η Zeus International εξαγόρασε τη μισθώτρια εταιρεία του Hilton Garden Inn στο Μιλάνο

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται μόλις 7 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλπένσα, (ένα από τα μεγαλύτερα και με μεγάλη κίνηση διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης λίγο έξω από την πόλη του Μιλάνο), το οποίο είναι ιδανικό τόσο για διαμονές και συναντήσεις για επαγγελματικούς λόγους, όσο και για λόγους αναψυχής.

Ο Όμιλος Zeus International ανακοινώνει μία ακόμα επιτυχημένη εξαγορά στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ο όμιλος, συγκεκριμένα, προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Malpensa Gestionni, μισθώτριας του ξενοδοχείου Hilton Garden Inn στο Μιλάνο στην περιοχή του αεροδρομίου Μαλπένσα. Ο όμιλος της Zeus International ήταν επίσης και ο ξενοδοχειακός σύμβουλος της Prodea Immobiliare, θυγατρικής της Prodea Investments, η οποία απέκτησε το ακίνητο από την Aquileia Capital. Η Aquileia Capital, η οποία είχε επίσης την Zeus International ως ξενοδοχειακό σύμβουλο, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ιταλία ενώ η Prodea είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα και Κύπρο, με επιλεκτική παρουσία και στην Ιταλία.

Hilton Garden Inn
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται μόλις 7 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλπένσα, (ένα από τα μεγαλύτερα και με μεγάλη κίνηση διεθνή αεροδρόμια της Ευρώπης λίγο έξω από την πόλη του Μιλάνο), το οποίο είναι ιδανικό τόσο για διαμονές και συναντήσεις για επαγγελματικούς λόγους, όσο και για λόγους αναψυχής. Βρίσκεται χωροθετημένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο μοναδικού αισθητικού κάλλους το οποίο αποτελεί το σταυροδρόμι για όσους επιλέγουν να μείνουν κοντά στην πόλη του Μινάλο, δίπλα την περιοχή του αεροδρομίου. Διαθέτει 207 δωμάτια, ένα εστιατόριο χωρητικότητας 150 ατόμων, καθώς και ένα καφέ-μπαρ.

Παράλληλα, οι άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου αποτελούνται από πέντε αυτόνομες αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες με την ανάλογη τεχνολογική υποδομή, μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 700 άτομα, καθιστώντας το ξενοδοχείο την πιο ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς σκοπούς, ενώ η δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο και το αεροδρόμιο περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες.

Ο κ. Χάρης Σιγανός, ιδρυτής του Ομίλου Zeus International, δήλωσε: “Η αφοσίωση μας στην μεγιστοποίηση της αξιοποίησης των ακινήτων στα οποία λειτουργούμε τα ξενοδοχεία μας σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση των παρερχομένων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους μας προσφέροντας τους μοναδικές εμπειρίες διαμονής στα καταλύματα μας δημιουργούν υπεραξίες για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων μας και εμπιστοσύνη για ακόμα καλύτερες αποδόσεις στους νέους επενδυτές. Είμαι πολύ περήφανος που ο όμιλος της Zeus International εκτός από το γεγονός ότι κατάφερε να εξάγει την ελληνική φιλοξενία ‘μπολιάζοντας’ την με μοναδικά χαρακτηριστικά φινέτσας, ταξιδιωτικής κουλτούρας και πολιτισμού της Ιταλίας, εξελίσσεται σε μια γέφυρα που ενώνει επενδυτές από όλο τον κόσμο που πιστεύουν στην ποιοτική φιλοξενία εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στα ξενοδοχεία που διαχειριζόμαστε και στην υλοποίηση του οράματος μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024