Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗλεκτρικός σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στο Kipi Suites
Ξενοδοχεία

Ηλεκτρικός σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στο Kipi Suites

Το ξενοδοχείο είναι ήδη εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης νερού και καταναλώνει αποκλειστικά πράσινη ενέργεια, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για διάφορες ανέσεις.

H αλυσίδα boutique ξενοδοχείων Aria Hotels, σε συνεργασία με την EV Loader, προέβη στην εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης
ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, στο ξενοδοχείο Kipi Suites, που βρίσκεται στο Ζαγόρι στην καρδιά της Ηπείρου, σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον που αποτελείται από βουνά, κοιλάδες και ποτάμια.

Το ξενοδοχείο που είναι ήδη εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης νερού, καταναλώνει αποκλειστικά πράσινη ενέργεια, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για διάφορες ανέσεις όπως λευκά είδη και προϊόντα καθαρισμού. Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πάνελ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Με τις τελευταίες αυτές ενέργειες που προστέθηκαν στον ήδη φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό του ξενοδοχείου, οι επιπλέον βιώσιμες τουριστικές πρωτοβουλίες, όπως η εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης, επιβεβαιώνουν την προσφορά των Aria Hotels στο οικολογικό, ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Το Kipi Suites έχει βασιστεί στον αειφόρο σχεδιασμό και έχει κατασκευαστεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως πέτρα και ξύλο. Η πρόσφατη εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έγινε σε συνεργασία με την EV Loader. Ο σταθμός είναι διαθέσιμος για κρατήσεις στο evloader.com και μέσω της εφαρμογής της EV Loader.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023