Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗμέρες Μανιταριού στο Βυζαντινό του Hilton
Από τις 20 έως τις 30 Ιανουαρίου 2009

Ημέρες Μανιταριού στο Βυζαντινό του Hilton

Πόσα είδη μανιταριών υπάρχουν στον κόσμο; Και πόσοι τρόποι για να τα μαγειρέψει κανείς; Από τις 20 έως τις 30 Ιανουαρίου 2009, το μενού του “Βυζαντινού” στο Athens Hilton είναι […]

Πόσα είδη μανιταριών υπάρχουν στον κόσμο; Και πόσοι τρόποι για να τα μαγειρέψει κανείς; Από τις 20 έως τις 30 Ιανουαρίου 2009, το<...> μενού του “Βυζαντινού” στο Athens Hilton είναι αφιερωμένο στα μανιτάρια, με πιάτα από το μπουφέ, βασισμένα στις πιο δημοφιλείς ποικιλίες μανιταριών. Porcini, portobello και πλευρώτους μετατρέπονται σε υπέροχες σαλάτες, σούπες και τάρτες, ενώ αποτελούν εξαιρετική γέμιση για χοιρινό και κοτόπουλο και “απογειώνουν” τις σάλτσες ζυμαρικών και τα ριζότι. Η “μεγαλοπρεπής” τρούφα αρωματίζει το ασπίκ αστακού και “αναδεικνύει” την τερίνα σαμπάνιας με τα λευκά σπαράγγια. Από το μπουφέ δε θα λείπουν και οι ασιατικές γεύσεις, όπως η σαλάτα με μανιτάρια shiitake και το σασίμι τόνου με μανιτάρια enoki.

Το μενού του μπουφέ θα αλλάζει καθημερινά, για να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους γευστικούς συνδυασμούς, απλούς ή πιο πολύπλοκους, με μανιτάρια, ενώ ο chef του Βυζαντινού θα είναι εκεί για να εξηγήσει όλα τα μυστικά τους και τους καλύτερους τρόπους παρασκευής τους. Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά “αφιερωμάτων” που ετοιμάζει το “Βυζαντινό” για το 2009, με σκοπό να αναδειχθεί η ποικιλία των γευστικών συνδυασμών, που προσφέρουν κάποια γνωστά ή λιγότερο γνωστά προϊόντα.

Οι ημέρες μανιταριού πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας τροφίμων Πεφάνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024