Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήIVIS 4, το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
Ξενοδοχεία

IVIS 4, το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

Στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους μπορεί κανείς να θαυμάσει μοναδικές wall art τοιχογραφίες φτιαγμένες από το γνωστό street artist SimpleG, φτιαγμένες αποκλειστικά για το Ivis 4.

H Modus & Amplio ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου συνεργαζόμενου ξενοδοχείου της, IVIS 4 Boutique Hotel στο κέντρο της Αθήνας στις 15/07/2021. To Ivis 4 βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, σε απόσταση αναπνοής από τους σταθμούς μετρό Θησείο και Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, τον Κεραμεικό, το Νέο Μουσείο Ακρόπολης και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.

Σε αυτήν τη γειτονιά με την μεγάλη παράδοση στις βιοτεχνίες και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, ο αρχιτέκτονας Φώτης Καλλιοντζής από το αρχιτεκτονικό γραφείο aWish αντιμετώπισε την πρόκληση της μεταμόρφωσης ενός βιοτεχνικού κτιρίου σε ένα μοντέρνο χώρο φιλοξενίας. Η αρχικά αυστηρή, ορθογώνια πρόσοψη του κτιρίου αποκτά ‘δωρική’ πλαστικότητα και έντονο δυναμισμό με την προσθήκη μεταλλικών εξωστών με γυάλινες επιφάνειες. Το concept story προκύπτει μέσα από αυτή την ανάγκη: το ξενοδοχείο να επικοινωνήσει σχεδιαστικά με το παρελθόν, με τα ιδιαίτερα στοιχεία του τόπου, στον οποίο βρίσκεται και να αναδειχθεί η ταυτότητα του κτιρίου που επί δεκαετίες στέγαζε εργαστήρια υαλουργίας, σιδηρουργίας και αγιογραφίας.

Επιπρόσθετα, στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους μπορεί κανείς να θαυμάσει μοναδικές wall art τοιχογραφίες φτιαγμένες από το γνωστό street artist SimpleG, φτιαγμένες αποκλειστικά για το Ivis 4. ​Τον ισόγειο χώρο της υποδοχής και του εστιατορίου διατρέχει, ένα υπερμεγέθες graffiti, εμπνευσμένο από τη φύση αποτελώντας σημείο αναφοράς και δημιουργώντας μία οπτική συνέχεια του “μυστικού” κήπου που υπάρχει στην πίσω αυλή. Ένας ιδιαίτερος πράσινος χώρος, που πιστοποιεί ότι το ξενοδοχείο δεν αποτελεί μόνο ένα χώρο διανυκτέρευσης, αλλά μια ολιστική εμπειρία απόδρασης και χαλάρωσης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 14 ευρύχωρων, πολυτελών και λειτουργικών δωματίων και σουιτών, άψογα σχεδιασμένων, με θέα Ακρόπολη, πόλη η κήπο και να απολαύσουν στο Εστιατόριο Ivis 4 μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία με το μενού που φέρει την υπογραφή
του βραβευμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου. Το εστιατόριο που βρίσκεται στον κήπο του ξενοδοχείου, θα λειτουργήσει τον Ιούλιο & Αύγουστο με ένα ‘brunh & snack’ all-day menu και με πλήρες μενού από τον Σεπτέμβριο. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί επίσης πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχείων, η Modus & Amplio δραστηριοποιήθηκε σε όλη τη διαδικασία ανοίγματος και λειτουργίας του IVIS 4, από τον σχεδιασμό του αρχικού concept, το pre-opening, την επάνδρωση, την δημιουργία website, social media management και την ενίσχυσή πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024