Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚαι άλλο κρούσμα πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχείου

Και άλλο κρούσμα πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχείου

Στην πισίνα ξενοδοχείου που δεν διέθετε άδεια λειτουργίας πισίνας, δεν διέθετε υπεύθυνο για τη λειτουργία αυτής και στερούνταν ειδικού σήματος λειτουργίας από τον ΕΟΤ, βρήκε τραγικό θάνατο ένα 3χρονο αγόρι […]

Στην πισίνα ξενοδοχείου που δεν διέθετε άδεια λειτουργίας πισίνας, δεν διέθετε υπεύθυνο για τη λειτουργία αυτής και στερούνταν<...> ειδικού σήματος λειτουργίας από τον ΕΟΤ, βρήκε τραγικό θάνατο ένα 3χρονο αγόρι από τη Γερμανία.

Πραγματικό πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό αποτελεί το γεγονός ότι μετά το ατυχές κρούσμα πνιγμού μικρού παιδιού σε πισίνα ελληνικού ξενοδοχείου, συμβαίνει δεύτερος πνιγμός και μάλιστα αυτή τη φορά σε ξενοδοχείο που λειτουργούσε χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες.

Μετά το γεγονός, συνελήφθη από την αστυνομία Χαλκιδικής η υπεύθυνη του ξενοδοχείου `Βεργίνα` της Νικήτης, που σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής πρόκειται για την Α.Μ (τα πλήρης στοιχεία της δεν ανακοινώθηκαν από την αστυνομία), ενώ ταυτόχρονα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του άτυχου 3χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 3χρόνος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν διέφυγε της προσοχής των γονέων του, με τους οποίους διέμενε στο ξενοδοχείο και έπεσε στην πισίνα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Αρχικά ο μικρός Tom Leon Holz, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και άρχισε να λειτουργεί η καρδιά του, χωρίς όμως να αντιδρούν τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί του νοσοκομείου Πολυγύρου αποφάσισαν τη μεταφορά του 3χρρονου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Με τη συνοδεία γιατρού ο μικρός έφτασε στο νοσοκομείο `Aγιος Παύλος`, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024