Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήKallichoron Signature Villa by Pirée Lab Π District, με έμφαση στο eco-living
Ξενοδοχεία

Kallichoron Signature Villa by Pirée Lab Π District, με έμφαση στο eco-living

Χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στοιχείο του οικήματος, είναι η ο ημιυπαίθριος χώρος που έχει διαμορφωθεί με θέα στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους.

Φέτος, στις προσωποποιημένες επιλογές διαμονής που προσφέρει το Kallichoron στην Αστυπάλαια, έρχεται να προστεθεί η νέα πολυτελής κατοικία Kallichoron Signature Villa by Pirée Lab Π District Kosmas Karavas. Η Kallichoron Signature Villa είναι μία πλήρως ανακαινισμένη πολυτελής κατοικία, στρατηγικά τοποθετημένη στη Χώρα της Αστυπάλαιας και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία διαμονής στον επισκέπτη.

“Τα αυθεντικά νησιώτικα στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά με μοναδικά έργα τέχνης και τις τελευταίες τάσεις του interior design, εμπνέοντας μια εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και αισθητική με προσωπικότητα και ορίζουν μια ξεχωριστή ταυτότητα σε ένα αρμονικό περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης με σεβασμό στην ιδιωτικότητα του επισκέπτη και την απλότητα. Τα φυσικά υλικά που κυριαρχούν δημιουργούν μία ‘ζεστασιά’ στο χώρο με τον επισκέπτη να νιώθει μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Οι μορφές, οι υφές και η αίσθηση εμπνέονται από αρχιτεκτονικά και λαογραφικά στοιχεία της Αστυπάλαιας, και σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, η κατοικία αποκτά ένα ιδιοσυγκρασιακό, διακριτό ύφος και στυλ, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στο νησί της Αστυπάλαιας”.

Χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στοιχείο του οικήματος, είναι η ο ημιυπαίθριος χώρος που έχει διαμορφωθεί με θέα στους παραδοσιακούς ανεμόμυλους. Ένα τοπίο αρκετά επιβλητικό, το οποίο απολαμβάνει απρόσκοπτα ο επισκέπτης. Η μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τη γραφική Χώρα καθηλώνουν. Η Kallichoron Signature Villa ανοίγει τις πόρτες της από την 1η Ιουλίου 2021 και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και 6 άτομα.

Η Kallichoron Signature Villa είναι φιλοτεχνημένη από τον ταλαντούχο interior designer με πολυετή εμπειρία στο design και την αρχιτεκτονική, Κοσμά Καραβά και το Pirée Lab Π District.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024