Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΚαλοκαιρινές γευστικές προτάσεις από το La Veranda
Μεσογειακές γεύσεις με ελληνικές μοντέρνες πινελιές

Καλοκαιρινές γευστικές προτάσεις από το La Veranda

Το La Veranda Restaurant – Bar επιστρέφει πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan στη βεράντα του, με μοναδική θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το […]

Το La Veranda Restaurant – Bar επιστρέφει πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan στη βεράντα του, με<...> μοναδική θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού. Μεσογειακές γεύσεις με ελληνικές μοντέρνες πινελιές, σε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Οι θαμώνες του εστιατορίου μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε φιλετάκια μπαρμπουνιού μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο και μυρωδικά σερβιρισμένα με μους αυγοτάραχου και σταμναγκάθι, ραβιόλι παντζαριού με κρέμα κατσικίσιου τυριού και τριμμένο καρύδι, σουβλάκι γαρίδας με πιπέρι, τζίντζερ, σπαγγέτι κολοκυθιού, πέστο τομάτας και σουσάμι, ψίχα καραβίδας με μαύρες ταλιατέλες και ξύσμα λεμονιού σβησμένα με ούζο και επιδόρπια όπως καρυδόπιτα με παγωτό ή γρανίτα της επιλογής σας.

Ενδιαφέρουσα επίσης είναι η εναλλακτική πρόταση μενού που λανσάρει το La Veranda με ειδική τιμή κατ`άτομο και περιλαμβάνει καλωσόρισμα με ούζο και ορεκτικά, επιλογές για σαλάτα, πρώτο, κύριο πιάτο και γλυκό και για το τέλος κέρασμα λικέρ μαστίχας.

Το La Veranda λειτουργεί και το μεσημέρι προσφέροντας ελαφριά γεύματα, ιδανική λύση για μεσημεριανό διάλειμμα. Ο χώρος διατίθεται και για επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024