Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚαμία σχέση με την Siemens δεν έχουν τα μέλη του Δ.Σ. της Λάμψα Α.Ε.

Καμία σχέση με την Siemens δεν έχουν τα μέλη του Δ.Σ. της Λάμψα Α.Ε.

Τα μέλη του Δ.Σ. της «Εταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.», ιδιοκτήτριας μεταξύ άλλων και του «Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία», είναι “πρόσωπα εγνωσμένου κύρους”, “εκλεγμένα νομίμως από την Γενική Συνέλευση των Μετόχωνκαι […]

Τα μέλη του Δ.Σ. της «Εταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.», ιδιοκτήτριας μεταξύ άλλων και του «Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία», είναι “πρόσωπα εγνωσμένου κύρους”, “εκλεγμένα νομίμως από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων<...>και δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρία Siemens”, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Λάμψα Α.Ε.

“Όλες οι εκτελεστικές αρμοδιότητες” συνεχίζει “ασκούνται από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας”, ενώ κανείς μπορεί να δει την σύνθεση των μελών του Δ.Σ. της Εταιρίας, τόσο στην ιστοσελίδα της, όσο και του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Σχετικά με το Roof – Garden του ξενοδοχείου, η Εταιρία ανακοινώνει ότι όπως όλα τα ξενοδοχεία έτσι και η «Μεγάλη Βρεταννία» διαθέτει Roof – Garden για μικρό τμήμα του οποίου ευρίσκεται σε διαδικασία επίλυσης διοικητικής διαφοράς με τον Δήμο Αθηναίων.

Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική και ιστορική του παράδοση και αποτελεί την ναυαρχίδα του Ελληνικού Τουρισμού και χώρο φιλοξενίας του συνόλου των υψηλών προσκεκλημένων της χώρας. Για την ανακαίνιση αυτή δαπανήθηκαν άνω των 90 εκατ. ευρώ αποκλειστικά από χρήματα των Μετόχων χωρίς καμία κρατική ενίσχυση ή επιδότηση, σε αντίθεση με την συνήθη πρακτική των περισσοτέρων τουριστικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και πολλών πολυτελών ξενοδοχείων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024