Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήKastri Gardens, νέο concept του ξενοδοχείου Domotel Kastri
Ξενοδοχεία

Kastri Gardens, νέο concept του ξενοδοχείου Domotel Kastri

Απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής, το ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα νέο concept που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση στο καταπράσινο αλσύλλιο.

Σε μια καταπράσινη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στο Καστρί, το Kastri Gardens έχει ως στόχο να αποτελέσει μια ανάσα καλοκαιρινής δροσιάς στην πρωτεύουσα. Ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ ως επιλογή για καφέ, χυμό ή ελαφρύ σνακ, σαλάτες, ορεκτικά, αλλά και πιάτα barbeque.

Το FunFam πακέτο που προσφέρει, συνδυάζει χαλάρωση, αδρεναλίνη και φαγητό για όλη την οικογένεια, σε μια απόδραση μέσα στην πόλη. Για τους λάτρεις της φύσης και των σπορ υπάρχει το νέο Edutainment Park που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το Domotel Kastri, με πολλές outdoor δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ η εμπειρία του FunFam ολοκληρώνεται με το picnic basket για όλη την οικογένεια, στους καταπράσινους κήπους.

Απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής, το ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα νέο concept που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση στο καταπράσινο αλσύλλιο. Χάρη στις νέες εγκαταστάσεις outdoor δραστηριοτήτων μπορούν να διοργανωθούν team building events, αλλά και outdoor meetings. Σύμφωνα με το ξενοδοχείο, “η φύση και o καθαρός αέρας λειτουργούν ως η μεγαλύτερη έμπνευση για τη γέννηση νέων ιδεών, αλλά και συμβάλλουν στην ενίσχυση της ομαδικότητας, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η εξ αποστάσεως εργασία έχει διαταράξει τις συνήθεις ισορροπίες”.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ξενοδοχείου θα σχεδιάσουν ένα custom made, για τον πελάτη και την ομάδα του, πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο Edutainment Park, που βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του αλσυλλίου του Domotel Kastri. Tο outdoor meeting space στο κέντρο του αλσυλλίου σκοπεύει να αναδειχθεί στο ιδανικό σημείο της πόλης για εταιρικές συναντήσεις από κοντά, με την ασφάλεια της υπαίθρου και την ασφάλεια που εγγυόνται τα μέτρα προστασίας που ακολουθεί το ξενοδοχείο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024