Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚοκκινέας: Προοπτικές ανέλιξης της τουριστικής κίνησης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κοκκινέας: Προοπτικές ανέλιξης της τουριστικής κίνησης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Υπάρχει ελπίδα για προοπτικές ανέλιξης της τουριστικής κίνησης τα επόμενα 2 με 3 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel, ο κ. Νάσος Κοκκινέας, μέλος […]

Υπάρχει ελπίδα για προοπτικές ανέλιξης της τουριστικής κίνησης τα επόμενα 2 με 3 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε μιλώντας στην<...> εκπομπή Business & Travel, ο κ. Νάσος Κοκκινέας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Μ. Γ. Μαμιδάκη, και παρατήρησε ότι η Ελλάδα δε φαίνεται να εκμεταλλεύεται τις υπεραξίες της διοργάνωσης των Αγώνων.

Επίσης, στην ίδια εκπομπή επιβεβαίωσε το αίτημα των tour operators για εκπτώσεις στα συμβόλαια των ξενοδοχείων για το 2004.

Ο κ. Κοκκινέας ανακοίνωσε, τέλος, την αγορά οικήματος πλησίον της Πλ. Αμερικής με σκοπό τη μετατροπή του σε boutique hotel, ενώ ακολούθως, τόνισε την ανάγκη δημιουργίας στην Αθήνα ενός μεγάλου συνεδριακού κέντρου – όπως αυτό που κατασκευάζεται στην περιοχή του Ελληνικού – και κατ` επέκταση τη μετατροπή της πρωτεύουσας σε συνεδριακό προορισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024