Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚορυφαία βράβευση 'Torchbearer Award 2012΄για το Holiday Inn Thessaloniki
Διάκριση ξενοδοχείου

Κορυφαία βράβευση 'Torchbearer Award 2012΄για το Holiday Inn Thessaloniki

Το 'Torchbearer Award 2012' κατέκτησε το Holiday Inn Thessaloniki από την Intercontinental Hotels Group.

Το Holiday Inn Thessaloniki βραβεύτηκε από την Intercontinental Hotels Group για το 2012 με το μεγαλύτερο βραβείο “Torchbearer Award 2012” και ξεχώρισε με τις υψηλές επιδόσεις του μεταξύ των ξενοδοχείων που διαθέτει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται τα ξενοδοχεία εκείνα που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόγραμμα της αλυσίδας “Great Hotels Guest Love”. Η αξιολόγηση του κάθε ξενοδοχείου πραγματοποιείται από την Intercontinental Hotels Group συστηματοποιημένα με ερωτηματολόγια που δίνονται σε τυχαία επιλεγμένους πελάτες, οι οποίοι τα συμπληρώνουν κατά τη διαμονή τους. Οι μετρήσεις των ειδικών δεικτών ικανοποίησης του πελάτη, γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Η τελική βαθμολογία κάθε ξενοδοχείου διαμορφώνεται και από την αξιολόγηση του, αναφορικά με την τήρηση όλων των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η ξενοδοχειακή αλυσίδα. Το “Torchbearer Award 2012” απέσπασαν τα ξενοδοχεία εκείνα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία.
 
O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος δήλωσε με αφορμή την παραλαβή του βραβείου: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παραλαβή του κορυφαίου βραβείου ‘Torchbearer Award 2012’. Σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο που διανύει γενικότερα η χώρα μας, αλλά και ειδικότερα οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της πόλης μας, λόγω της οικονομικής ύφεσης, καταφέραμε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίδεδα ποιότητας τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση των πελατών. Παραμείναμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας και καταφέραμε να προσφέρουμε την ιδανική διαμονή σε κάθε επισκέπτη μας και αυτή τη χρονιά. Οι προσπάθειές μας θα συνεχίσουν σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να παρέχουμε πάντα  ποιοτικές υπηρεσίες και ανέσεις στους πελάτες μας που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες τους, αλλά και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Με την κατάκτηση του βραβείου “Torchbearer Award 2012” για 5η φορά, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται αυτές οι προσπάθειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για ακόμη μια φορά το προσωπικό του ξενοδοχείου, η συμβολή του οποίου είχε το σημαντικότερο ρόλο  στην επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής διάκρισης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024