Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚοσμοπολίτικες μουσικές νύχτες στο Grand Resort Lagonissi
Veghera Club Restaurant

Κοσμοπολίτικες μουσικές νύχτες στο Grand Resort Lagonissi

Ένα από τα πιο ρομαντικά και κοσμοπολίτικα Clubs της Αττικής, η Veghera στο Grand Resort Lagonissi, υπόσχεται να κάνει τις καλοκαιρινές νύχτες ένα αξέχαστο ταξίδι στη διασκέδαση και τις γεύσεις […]

Ένα από τα πιο ρομαντικά και κοσμοπολίτικα Clubs της Αττικής, η Veghera στο Grand Resort Lagonissi, υπόσχεται να<...> κάνει τις καλοκαιρινές νύχτες ένα αξέχαστο ταξίδι στη διασκέδαση και τις γεύσεις του κόσμου από τις 22.00 μέχρι τις 02.00.

Με ατμοσφαιρική lounge και mainstream μουσική και επιλεγμένα live, εξαιρετικά cocktails και finger food η Veghera απλώνεται σε δύο ξύλινα decks πάνω από τη θάλασσα δημιουργώντας ένα πολυτελές κατάστρωμα γεύσης και μουσικής που θα φιλοξενήσει τις πιο grand καλοκαιρινές μας στιγμές.

Οι πλούσιες εναλλαγές στα μουσικά events υπόσχονται όμορφες βραδιές δίπλα στο κύμα. Lounge βραδιές με γνωστούς και ξένους djs, theme parties και live παρουσίες γνωστών καλλιτεχνών η Veghera αποτελεί χωρίς αμφιβολία το hot spot του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024