Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΚυπριακή εβδομάδα στο 'Βυζαντινό' του Hilton
Γαστρονομία

Κυπριακή εβδομάδα στο 'Βυζαντινό' του Hilton

Στο πλαίσιο του γαστρονομικού αφιερώματος στην Κύπρο, ο executive chef του Hilton Αθηνών κ. Κώστας Αθανασίου, σε συνεργασία με τον συνάδελφό του από το Hilton Κύπρου κ. Στέλιο Στυλιανού, θα ετοιμάσουν πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα.

Βαζάνια γιαχνί, λουβιά με λάχανα, πατάτες αντιναχτές, πιλάφι με ποσυρτή, ραβιόλες με χαλούμι, μουτζέντρα, ταλατούρι, φλαούνες, αρκατένα, ταβά λευκαρίτικο, αφέλια, κούπες, σεφταλιές και άλλα πολλά παραδοσιακά εδέσματα από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στο μπουφέ του “Βυζαντινού” όσοι βρεθούν στο γνωστό εστιατόριο του ξενοδοχείου Athens Hilton, από τις 16 έως τις 25 Οκτωβρίου 2014. Μετά την Κρητική, την Πελοποννησιακή, την Πολίτικη και την Κυκλαδίτικη κουζίνα, το εστιατόριο συνεχίζει την περιπλάνηση στις παραδοσιακές γεύσεις με άρωμα Ελλάδας, κάνοντας μια στάση στο νησί της Αφροδίτης.

Στο πλαίσιο του γαστρονομικού αυτού αφιερώματος, ο executive chef του Hilton Αθηνών κ. Κώστας Αθανασίου σε συνεργασία με τον συνάδελφό του από το Hilton Κύπρου κ. Στέλιο Στυλιανού θα ετοιμάσουν πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να σας μυήσουν σε παραδοσιακές γεύσεις από τη Μεγαλόνησο. Μην παραλείψετε να δοκιμάστε και τα κυπριακά γλυκά: δάκτυλα κυριών, σουτζούκος, κυπριακός χαλβάς, αναρότουρτα, πίτα της Σάτζιης, πουρέκια με αναρή, μαχαλεπί κ.ά.

Σημειώνεται ότι οι πελάτες του “Βυζαντινού” δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας 40 ευρώ. Το Βυζαντινό διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024