Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήLamway Hotel Management Group: Διείσδυση σε Μύκονο, Ίο και τουριστικούς προορισμούς εκτός Κυκλάδων
Hotel management

Lamway Hotel Management Group: Διείσδυση σε Μύκονο, Ίο και τουριστικούς προορισμούς εκτός Κυκλάδων

Τα ξενοδοχεία διαχείρισης της Lamway Hotel Management Group σημείωσαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους για το 2013, αύξηση της μέσης πληρότητας κατά 18% και αύξσηη του κύκλου εργασιών 18-28%.

Τα ξενοδοχεία που συμπεριλαμβάνονται στα μέλη του Ομίλου Lamway Hotel Management Group σημείωσαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους για το 2013, αύξηση της μέσης πληρότητας κατά 18% και ο κύκλος εργασιών τους είχαν αύξηση από 18-28%.  

Οι στόχοι της εταιρείας για το 2014 αποβλέπουν στη διείσδυση της αγοράς της Μυκόνου και Ίου, αλλά και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς εκτός των νησιών των Κυκλάδων. Η διείσδυση της Lamway Hotel Management Group σε νέες αγορές του εξωτερικού μέσω της στρατηγικής πωλήσεων και μάρκετινγκ προβλέπουν για το 2014, αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται της τάξεως του 10-15%. “Είναι σημαντικό να αναφέρουμε το γεγονός ότι το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας φροντίζει για την απασχόληση νέων επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού, στα διάφορα τμήματα λειτουργίας των ξενοδοχείων”, αναφέρουν στελέχη της εταιρείας.    


Η Lamway Hotel Management Group δραστηριοποιείται ενεργά από το 2008 με τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (Hotel Management), την εμπορική εκμετάλλευση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων (Property lease) και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Οι ιδρυτές της εταιρείας είναι οι κ.κ. Δημοσθένης Λεοντής και Γιώργος Αποστολόπουλος, δυο επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου με εμπειρία στον τουρισμό. Η φιλοσοφία της βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης παρέχοντας αποτελεσματική διαχείριση του ξενοδοχείου με συνέπεια και διαφάνεια. Στα πλαίσια της ευθύνης της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό ή και την επέκταση της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Στόχος της Lamway Hotel Management Group είναι να επιτύχει για τους πελάτες της την αύξηση της οργανικής τους κερδοφορίας, την ελαχιστοποίηση του κόστους, την βελτίωση της προσφερόμενης παροχής υπηρεσιών και την αναβάθμιση του προφίλ της κάθε επιχείρησης. Η εταιρεία συμμετάσχει συστηματικά σε τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού, καθώς και σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για προβολή των ξενοδοχείων, όπως στην WTM, FITUR, ITB, MITT, IMEX κ.λπ.

Σήμερα στο portfolio της Lamway Hotel Management Group περιλαμβάνονται τα εξής ξενοδοχεία: το Paros Agnanti Resort 4* (Πάρο), το ξενοδοχείο Archipelagos Paros Resort 5* (Πάρο), το Armeni Village Rooms & Suites (Σαντορίνη), το Armeni Villas (Σαντορίνη), το Liakada Oia houses (Σαντορίνη), το Chroma Suites (Σαντορίνη) και το Dream View Hotel (Νάξο).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024