Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΛειτουργία υδατοδρομίου στο Porto Carras Grand Resort

Λειτουργία υδατοδρομίου στο Porto Carras Grand Resort

Ένα υπερσύχρονο υδατοδρόμιο πρόκειται να λειτουργήσει στη μαρίνα του Porto Carras Grand Resort, μετά από τη σχετική αδειοδότηση από τα Υπουργεία Μεταφορών & Επικοινωνιών και Εμπορικής Ναυτιλίας. Για τη λειτουργία […]

Ένα υπερσύχρονο υδατοδρόμιο πρόκειται να λειτουργήσει στη μαρίνα του Porto Carras Grand Resort, μετά από τη σχετική αδειοδότηση από τα Υπουργεία Μεταφορών & Επικοινωνιών και Εμπορικής Ναυτιλίας. Για τη λειτουργία του<…>υδάτινου αεροδρομίου στο Porto Carras, προβλέπεται η χρήση τόσο δύο καθορισμένων θαλάσσιων διαδρόμων για την από / προσθαλάσσωση των υδροπλάνων, όσο και ενός πλήρως εξοπλισμένου χώρου στις χερσαίες εγκαταστάσεις της μαρίνας του Porto Carras Grand Resort.

“Η δημιουργία του νέου υδατοδρομίου αποτελεί ένα πρωτοποριακό έργο υποδομής υψηλών προδιαγραφών για το Porto Carras, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει τόσο στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών για εύκολη, άνετη, ασφαλή και γρήγορη διακίνηση, όσο και στην περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης, ενώ ταυτόχρονα συνάδει με την ιδιαίτερη ευαισθησία του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας. Οι οργανωμένες καθημερινές πτήσεις υδροπλάνων από και προς τη μαρίνα του Porto Carras θα αποτελέσουν μια εναλλακτική λύση πρόσβασης, η οποία θα εμπλουτίσει σημαντικά την ευρεία παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει το Porto Carras Grand Resort”, τονίζει σε ανακοίνωση του το Porto Carras Grand Resort.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024