Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήLesante Cape, η τελευταία προσθήκη στo roster της Lesante Collection, στην Ζάκυνθο
Ξενοδοχεία

Lesante Cape, η τελευταία προσθήκη στo roster της Lesante Collection, στην Ζάκυνθο

Το Lesante Cape βρίσκεται στο Ακρωτήρι της Ζακύνθου και αποτελείται από 55 σουίτες και 10 βίλες.

Το Lesante Cape στη Ζάκυνθο άνοιξε τις πόρτες του φέτος το καλοκαίρι, ως η τελευταία προσθήκη στo roster της Lesante Collection, και μέλος των Leading Hotels of the World.

Το Lesante Cape βρίσκεται στο Ακρωτήρι της Ζακύνθου και μόλις 2 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού. Αποτελείται από 55 σουίτες και 10 βίλες, σε μια ιδανική τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου πάνω από τη θάλασσα. Από τις σουίτες με πανοραμική θέα στη θάλασσα και ιδιωτικά μπαλκόνια μέχρι και τις βίλες, κάθε δωμάτιο αναδεικνύει τη σύγχρονη πολυτέλεια, με ζακυνθινό σχεδιασμό και την παρουσία φυσικών στοιχείων.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας των εστιατορίων βρίσκονται οι παραδόσεις των νησιών του Ιονίου. Το Μποστάνι, μια βιολογική φάρμα που βρίσκεται στους χώρους του ξενοδοχείου, προμηθεύει όλους τους γαστρονομικούς προορισμούς του resort με φρέσκες, αρωματικές πρώτες ύλες. Το Fiore, το fine dining εστιατόριο του Lesante Cape, σε προνομιακή τοποθεσία μέσα στο συγκρότημα και θέα στη θάλασσα, λειτουργεί υπό τον σεφ κ. Άγγελο Μπακόπουλο.

Οι επισκέπτες θα γευτούν μια σειρά από εδέσματα για πρωινό στο εστιατόριο Elea, όπου μπορούν να επιστρέψουν ακόμη και για ένα χαλαρό δείπνο, ενώ το Novita, το εστιατόριο και μπαρ του Lesante Cape ενδείκνυται για γεύματα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο Noble Bar η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για ένα ποτήρι κρασί ή premium cocktail και το Καφενείο, διαμορφωμένο όπως το παραδοσιακό καφενείο του χωριού, είναι η ευκαιρία για να πάρει κανείς μια γεύση από αληθινή Ζάκυνθο, εξερευνώντας τις παραδοσιακές λιχουδιές. Τέλος, υπάρχει το Novita Pool Bar δίπλα στην πισίνα, για ροφήματα και σνακ.

Στο Armonia Wellness & Spa, οι επισκέπτες καλούνται να περιποιηθούν τον εαυτό τους με μια σειρά από θεραπείες. Το σπα διαθέτει εσωτερική πισίνα, τρεις αίθουσες περιποίησης μασάζ και μια σουίτα μασάζ, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και γυμναστήριο.

Ακόμη, το Lesante Cape συστήνει στους επισκέπτες δραστηριότητες, σχεδιασμένες από την ομάδα concierge. Κρουαζιέρες με ιδιωτικά σκάφη σε κολπίσκους, σπηλιές και στο γνωστό σε όλο τον κόσμο Ναυάγιο ή εναλλακτικά, ξενάγηση με αυτοκίνητο στα χωριά, βόλτες με ποδήλατα, αλλά και πεζοπορίες σε προσεκτικά χαρτογραφημένες διαδρομές. Οι λάτρεις της μαγειρικής μπορούν να παρακολουθήσουν τα cooking classes του Lesante Cape για την ελληνική κουζίνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024