Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις“Λουλούδια και Χρώματα” στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

“Λουλούδια και Χρώματα” στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

Στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου 2007 η έκθεση έργων τέχνης των καλλιτέχνιδων Mairy Kyriakos Quenot και Therese Ambuhl Baumann με τίτλο «Λουλούδια […]

Στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου 2007 η έκθεση έργων τέχνης των καλλιτέχνιδων Mairy Kyriakos Quenot και Therese Ambuhl Baumann με τίτλο «Λουλούδια και Χρώματα». Οι καλεσμένοι<...>είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μία σειρά από μοναδικά έργα όπως πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές με λάμπες, γλυπτά και άλλες περίτεχνα διαμορφωμένες κατασκευές.

Η Mairy Kyriakos Quenot γεννήθηκε το 1960 στην Σκύρο. Το 1966 οι γονείς της αποφασίζουν να πάνε να εγκατασταθούν στην Ελβετία. Πηγαίνει σχολείο εκεί και το 1976 μπαίνει σε σχολή νηπιαγωγών. Αφού αποφοίτησε, το 1979, δουλεύει ένα χρόνο και αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τις ρίζες της. Εώς το 1985 δούλεψε σε διάφορα σχολεία ανάμεσα στο Καλαμάκι και την Αγία Παρασκευή. Τελικά επιστρέφει στην Ελβετία και δουλεύει σε ένα σχολείο ως το 1997. Απο πάντα της άρεσε να δουλεύει και να δημιουργεί με τα χέρια της. Είναι 100% αυτοδίδακτη, προσπαθεί να βρίσκει καινούργιες τεχνικές με τα διάφορα υλικά. Τα αγαπημένα της υλικά είναι το μέταλο, η πέτρα και το φως και πάντα προσπαθεί να βρίσκει μια αρμονία μεταξύ τους. Η έμπνευση της έρχεται το βράδυ όταν όλα είναι ήρεμα και ήσυχα και την νανουρίζουν τα τραγούδια και τα λόγια της Χάρις Αλεξίου. Απο το 2003 ζει με τον άντρα της στην Ελλάδα.

Η Therese Ambuehl Baumann γεννήθηκε στην Ελβετία, στην πόλη Thun. Εκεί μεγάλωσε, σπούδασε και ξεκίνησε την καριέρα της ως Marketing Specialist. Η κυρία Baumman έχει ζήσει και δουλέψει σε διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένων της Νότιας Αφρικής, του Καζακστάν, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Τουρκίας, της Λιθουανίας, της Πολονίας, της Γερμανίας και της Ελλάδας. Απο το 1990 ξεκίνησε να ασχολείται με τα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα με μεγάλο πάθος. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της ανά τον κόσμο είχε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με διάφορους τοπικούς καλλιτέχνες και να μάθει από τα πολυδιάστατα ταλέντα τους. Επίσης, δούλεψε εντατικά με μία μικρή ομάδα ελεύθερων καλλιτεχνών στο Βερολίνο. Έως τώρα είχε την ευχαρίστηση να δείξει τη δουλειά της σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στην Ελβετία, τη Γερμανία και την Τουρκία. Η κυρία Baumann ζει και δουλεύει στην Αθήνα από το 2005. Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία να επιδείξει τη δουλειά της στην Ελλάδα.

Η διεύθυνση του Sofitel Athens Airport δήλωσε πολύ ικανοποιημένη που φιλοξενεί στους χώρους του ξενοδοχείου μία έκθεση που με τα «Λουλούδια και Χρώματα» φέρνει στο ξενοδοχείο εικόνες και χρώματα από καλοκαίρι. Ακόμα, ανανέωσε το ραντεβού με τους πελάτες του και το φιλότεχνο κοινό για την επόμενη έκθεση τέχνης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από Δευτέρα έως Κυριακή, όλο το 24ωρο. Τα έργα τέχνης θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024