Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε νέα στελέχη ενισχύεται η ομάδα της Aquis

Με νέα στελέχη ενισχύεται η ομάδα της Aquis

Τρία νέα στελέχη, με πολύχρονη πείρα, στον τουριστικό τομέα, εντάχθηκαν στο δυναμικό της «Aquis Hotels and Resorts». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους κ.κ. Ανδρέα Αντωνίου, Αναστάσιο Μέξα και Νίκο Γιαννόπουλο, […]

Τρία νέα στελέχη, με πολύχρονη πείρα, στον τουριστικό τομέα, εντάχθηκαν στο δυναμικό της «Aquis Hotels and Resorts». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους κ.κ. Ανδρέα Αντωνίου, Αναστάσιο Μέξα και Νίκο Γιαννόπουλο, οι οποίοι<...>με την άρτια και την υψηλού επιπέδου κατάρτισή τους θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Aquis για παροχή υπηρεσίων υψηλού, μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα, επιπέδου στο χώρο του ποιοτικού μαζικού τουρισμού στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτος, Κύπρος).

Ο κ. Ανδρέας Αντωνίου από την 1η Οκτωβρίου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση (Director of Operations) των ξενοδοχείων της Αquis Hotels and Resorts. Ο κ. Αντωνίου, με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ξενοδοχείων, τα τελευταία 9 χρόνια είχε τη Γενική Διεύθυνση του ομίλου Louis Hotels στην Ελλάδα, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί για 10 χρόνια στο Hilton της Αθήνας και είχε διατελέσει γενικός διευθυντής στα ξενοδοχεία Golden Bay,Aeneas και Forum By Intercontinental στην Κύπρο.

Τον κ. Ανδρέα Αντωνίου στο έργο του θα πλαισιώνουν οι κ.κ. Αναστάσιος Μέξας, πρώην γενικός διευθυντής του Athos Palace στη Χαλκιδική, και Νίκος Γιαννόπουλος, πρώην γενικός διευθυντής στο Preveza Garden Village Hotel ,οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διεύθυνση του «Aquis Agios Gordios Beach Hotel» και του «Aquis Pelekas Beach Hotel», αντίστοιχα, στην Κέρκυρα.

Στο «τιμόνι» τoυ «Aquis Sandy Beach» στην Κέρκυρα παραμένει ο κ. Κώστας Καραμπάτσος, ενώ στο «Aquis Marine Resort & Water Park» στην Κω παραμένει ο κ. Δημήτρης Μαλάμης.

Οι νέες προσλήψεις έρχονται να ενισχύσουν την «ομάδα» της Aquis και να συμβάλλουν στην υλοποίηση των σχεδίων της που περιλαμβάνουν πολλές και σημαντικές επενδύσεις στο άμεσο μέλλον, σε περιοχές που μπορούν να στηρίξουν, πρωτίστως, το ποιοτικό All Inclusive. Πρωτίστως όμως θα συμβάλλουν στην επίτευξη του βασικού στόχου της Aquis που είναι η προσφορά ποιότητας σε όλες τις βαθμίδες υπηρεσιών, αφού για τον Όμιλο ο πελάτης δεν είναι ένας αριθμός δωματίου, αλλά προσωπικότητα που σέβεται.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024