Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsMέγας χορηγός του 2ου Greek Forum του Labirint ο Όμιλος Aldemar

Mέγας χορηγός του 2ου Greek Forum του Labirint ο Όμιλος Aldemar

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μεταξύ 27-30 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το 2ο Greek Forum από τον τουριστικό οργανισμό Labirint (Russian Τοur Οperator), στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal Village (Χερσόνησο Κρήτης). Ο […]

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μεταξύ 27-30 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το 2ο Greek Forum από τον τουριστικό οργανισμό Labirint (Russian Τοur Οperator), στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal Village (Χερσόνησο Κρήτης). Ο όμιλος Aldemar<...>ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η προβολή του Ελληνικού τουρισμού και η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία προς την Ελλάδα. Το Forum οργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το 2007 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Ρωσία και το 2008 συνεχίστηκε χάρη στην εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Aldemar και του Labirint.

Στο Forum συμμετείχαν 250 τουριστικοί πράκτορες από την επικράτεια της Ρωσίας και 50 διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και περιοδικά) ενώ την διμερή συνάντηση παρακολούθησαν η πλειοψηφία των Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Η επίσημη έναρξη του Forum πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Απριλίου και στη συνέχεια ακολούθησε Συνέντευξη Τύπου με την συμμετοχή όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και επίσημο δείπνο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αθανάσιος Οικονόμου, καθώς και εκπρόσωποι από τη Νομαρχία Ηρακλείου και την περιφέρεια της Κρήτης.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Aldemar δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε στην Aldemar μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στην Ελλάδα. Όπως όλα τα fora, έτσι και αυτό αποτελεί μια ευκαιρία διαλόγου, ανάλυσης δεδομένων και σύγκλισης απόψεων και δράσεων. Ελλάδα και Ρωσία συνδέονται με ισχυρούς ιστορικούς και πολιτισμικούς δεσμούς. Σε κάθε επίπεδο, οι ελληνορωσικές σχέσεις χαρακτηρίζονται από πνεύμα στενής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι αυτές οι άριστες σχέσεις και οι μακραίωνοι δεσμοί φιλίας αντικατοπτρίζονται και στον τουριστικό κλάδο αλλά και κατ` επέκταση στον οικονομικό τομέα. Ελλάδα και Ρωσία είναι πλέον στρατηγικοί εταίροι σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς όπου καταφέραμε να βάλουμε τα γερά θεμέλια μιας μακρόπνοης συνεργασίας».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024