Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία«Μεταξύ ουρανού & γης» στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

«Μεταξύ ουρανού & γης» στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

Στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε προχτές, Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007, η έκθεση έργων τέχνης του καλλιτέχνη Αθανάσιου Διαμαντόπουλου με τίτλο «Μεταξύ ουρανού και γης». Οι καλεσμένοιείχαν […]

Στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε προχτές, Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007, η έκθεση έργων τέχνης του καλλιτέχνη Αθανάσιου Διαμαντόπουλου με τίτλο «Μεταξύ ουρανού και γης». Οι καλεσμένοι<...>είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μία σειρά από μοναδικά έργα ζωγραφικής, αλλά και χειροποίητα καλλιτεχνήματα από ξύλο βασισμένα σε plexi glass.

Ο Αθανάσιος Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από την σχολή «Δοξιάδη» και σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήρι του Απόστολου Γιαγιάννου. Το 1995 παρουσίασε για πρώτη φορά τις δημιουργίες του που είχε συγκεντώσει από το παρελθόν και ως το 2005 συμμετείχε σε 13 εκθέσεις ατομικές και ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από τον χρωστήρα πάνω στον καμβά διέρχεται, με την ίδια ευκολία και ευχαρίστηση, στις κατασκευαστικές δημιουργίες. Η πολυμορφία χαρακτηρίζει τα έργα του και η χρήση διαφορετικών υλικών που δίνουν μία εξπρεσιονιστική διάθεση, με τάση πάντα προς το νέο και όχι την επανάληψη.

Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Gilles Attias δήλωσε πολύ ικανοποιημένος που φιλοξενεί στους χώρους του ξενοδοχείου μία έκθεση που μας ταξιδεύει μεταξύ «ουρανού και γης», δίνοντας στα έργα του καλλιτέχνη μία μεταφυσική διάσταση, αφου υπογράμμισε πως σαν «μικροί θεοί» μας μεταδίδουν λίγο από τον μυστικισμό τους. Πρόσθεσε, ότι η έκθεση δίνει πολύ μεγάλη αξία και δύναμη στην επαναχρησημοποίηση της ύλης, αυτό άλλωστε συμφωνεί και με την φιλοσοφία του ξενοδοχείου. Ακόμα, ανανέωσε το ραντεβού με τους πελάτες του και το φιλότεχνο κοινό για την επόμενη έκθεση τέχνης.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τον Νοέμβριο και θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινές και το Σαββατοκύριακο, όλο το 24ωρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024