Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας

Μια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας

Πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο "Apollon" Roof Garden του ξενοδοχείου Oscar, που βρίσκεται στο κεντρικό σταθμό τρένων, στο Σταθμό Λαρίσης, αλλά και δίπλα από τον σταθμό μετρό της […]

Πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο "Apollon" Roof Garden του ξενοδοχείου<...> Oscar<.>, που βρίσκεται στο κεντρικό σταθμό τρένων, στο Σταθμό Λαρίσης, αλλά και δίπλα από τον σταθμό μετρό της Αθήνας.
Το νέο "Apollon" Roof Garden προσφέρει ποικιλία ποτών, αναψυκτικών, παγωτών και μικρών γευμάτων συνοδευόμενα από μουσική και προβολή αθλητικών και μουσικών προγραμμάτων. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα μίας δροσερής βουτιάς στην πισίνα με την ταυτόχρονη απόλαυση της θέας προς την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Το "Apollon" Roof Garden δουλεύει καθημερινά 6 μ.μ. εώς 2 π.μ. και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10 π.μ. εώς 2 π.μ. και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.
Επίσης, το ξενοδοχείο Oscar στα πλαίσια της ανακαίνισης του άρχισε να προσφέρει pay TV και δορυφορική τηλεόραση σε όλα τα δωμάτια του, όπως και πρόσβαση σε Internet και email, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022