Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜια νέα αλυσίδα ξενοδοχείων γεννήθηκε

Μια νέα αλυσίδα ξενοδοχείων γεννήθηκε

Νέα διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα με μονάδες πέντε αστέρων δημιουργήθηκε πρόσφατα από την Medotels International. Πρόκειται για την “The Elite Collection” στην οποία συμμετέχουν ξενοδοχεία πολυτελείας από όλο τον κόσμο με […]

Νέα διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα με μονάδες πέντε αστέρων δημιουργήθηκε πρόσφατα από την Medotels<.> International. Πρόκειται για την "The Elite Collection" στην οποία συμμετέχουν ξενοδοχεία πολυτελείας από όλο τον κόσμο με στόχο την προώθηση τους στη διεθνή τουριστική αγορά.
Η επίσημη παρουσίαση της "The Elite Collection", που είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της I.T.B. στο Βερολίνο, έγινε στην έκθεση "Τουριστικό Πανόραμα '99", όπου και η παραπάνω αλυσίδα είχε δικό της περίπτερο.
Η νέα αλυσίδα προωθεί ήδη αρκετά ξενοδοχεία 5 αστέρων από την Ελλάδα, το Λίβανο, την Ιορδανία και τη Συρία και στόχος της είναι πολύ σύντομα να γίνει μία από τις πιο μεγάλες παγκοσμίως.
Όλα τα ξενοδοχεία από την στιγμή που γίνονται μέλη στην παραπάνω εταιρεία απολαμβάνουν τις ακόλουθες υπηρεσίες: Προώθηση και αντιπροσώπευση σε περισσότερες από 30 σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.
Προώθηση σε 3 διαφορετικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.
Προώθηση μέσω των συστημάτων G.D.S. (Sabre, Amadeus, Galileo, Worldspan).
Προώθηση και πωλήσεις μέσω του κεντρικού συστήματος κρατήσεων της Medotels.
Προώθηση μέσω κοινών διαφημίσεων και των διεθνών δημοσίων σχέσεων της Medotels.
Η νέα αλυσίδα δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει της ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις των συγκεκριμένων ξενοδοχείων πολυτελούς κατηγορίας και γι' αυτό το λόγο το σύνολο των ξενοδοχείων από κάθε χώρα που θα συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη αλυσίδα θα είναι περιορισμένος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024