Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςMillennium Events: Η πρώτη ανατολή της χιλιετηρίδας στο Meridien στη Λεμεσό

Millennium Events: Η πρώτη ανατολή της χιλιετηρίδας στο Meridien στη Λεμεσό

Μετά από σαμπάνια, διεθνή κουζίνα, πυροτεχνήματα, και συζητήσεις περί της νέας χιλιετηρίδας οι πελάτες του ξενοδοχείου Le Meridien στη Λεμεσό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρώτη ευρωπαϊκή ανατολή […]

Μετά από σαμπάνια, διεθνή κουζίνα, πυροτεχνήματα, και συζητήσεις περί της νέας χιλιετηρίδας οι πελάτες του ξενοδοχείου Le Meridien<.> στη Λεμεσό θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρώτη ευρωπαϊκή ανατολή της χιλιετηρίδας.
Η Κύπρος είναι τόσο ανατολικά που θα έχει την τύχη να δει πρώτη σε όλη την Ευρώπη την ανατολή του ηλίου. Το ξενοδοχείο Le Meridien στη Λεμεσό έχει προετοιμάσει για τους πελάτες του μια ξεχωριστή βραδιά για την υποδοχή της νέας χιλιετηρίδας, με Gala Buffet με διεθνή κουζίνα και με επιλεγμένα Μεσογειακά και Κυπριακά φαγητά.
Επίσης, δίνεται και η παράλληλη δυνατότητα για γεύμα στο Le Nautile, ένα από τα πιο φημισμένα γαλλικά εστιατόρια του νησιού.
Το πρόγραμμα της διασκέδασης θα έχει πολλές εκπλήξεις και πάνω στην αλλαγή του αιώνα θα γίνουν εκδηλώσεις με πολλά πυροτεχνήματα. Η εορταστική βραδιά θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες για την παρακολούθηση της ανατολής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024