Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαMythos Palace: Πρόσκληση στην Δυτική Κρήτη των Ελλήνων τουριστών

Mythos Palace: Πρόσκληση στην Δυτική Κρήτη των Ελλήνων τουριστών

Το ξενοδοχείο Mythos Palace, που βρίσκεται κοντά στην Γεωργιούπολη στην Δυτική Κρήτη, προσκαλεί τους Έλληνες τουρίστες να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει αυτό το κομμάτι της […]

Το ξενοδοχείο Mythos Palace<.>, που βρίσκεται κοντά στην Γεωργιούπολη στην Δυτική Κρήτη, προσκαλεί τους Έλληνες<...> τουρίστες να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει αυτό το κομμάτι της Κρήτης.

Το ξενοδοχείο Mythos Palace είναι πέντε αστέρων, ανήκει στην οικογένεια Βανταράκη, και βρίσκεται μόλις 4 χιλ. από την Γεωργιούπολη και 20 χιλ. από το Ρέθυμνο. Είναι κτισμένο με κρητική αρχιτεκτονική και διαθέτει 174 δωμάτια, 30 σουίτες, και 2 βίλες με ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχείο στην προσπάθεια του να ικανοποιήσει όλα τα γούστα διαθέτει εκτός από την αμμουδερή παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά του, εξωτερική πισίνα, αλλά και εσωτερική σε συνδυασμό με κέντρο γυμναστικής και υδροθεραπείας.

Η ψυχαγωγία στο ξενοδοχείο είναι πλούσια και περιλαμβάνει από θαλάσσια σπορ και καταδύσεις, μέχρι και ιππασία και εκδρομές στις κοντινές εκκλησίες και μουσεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι με πρωτοβουλία της οικογένειας Βανταράκη το Mythos Palace πρωτοστατεί σε μία εκστρατεία προβολής της Δυτικής Κρήτης η οποία διεκδικεί το μερίδιό της, με αφετηρία την Γεωργιούπολη. Ήδη το ξενοδοχείο παρουσιάζει μία σειρά εκδηλώσεων και ενεργειών για την τουριστική περίοδο του 2001 που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Βανταράκη μεταξύ άλλων προγραμματίζει και επέκταση των δραστηριοτήτων της τόσο στην παραλία, όσο και προς την κατεύθυνση της ορεινής Γεωργιούπολης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024