Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα αλυσίδα εκμετάλλευσης ξενοδοχείων στη Pόδο

Νέα αλυσίδα εκμετάλλευσης ξενοδοχείων στη Pόδο

Στην δημιουργία αλυσίδας εκμετάλλευσης ξενοδοχείων στη Pόδο, με την επωνυμία “Blue Bay Group of Hotels-The all-inclusive smart choice”, προχώρησε ο όμιλος Παπαβασιλείου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. H νέα […]

Στην δημιουργία αλυσίδας εκμετάλλευσης ξενοδοχείων στη Pόδο<.>, με την επωνυμία "Blue Bay Group of Hotels-The all-inclusive smart choice", προχώρησε ο<...> όμιλος Παπαβασιλείου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.
H νέα αλυσίδα διαχειρίζεται σήμερα τρείς ιδιόκτητες ξενοδοχειακές μονάδες συνολικής δυναμικότητας 610 δωματίων, ενώ με άλλες τρεις (στις περιοχές της Iαλυσού και της Λάρδου, συνολικής δυναμικότητας 300 δωματίων) έχει συνάψει συμφωνίες συνεκμετάλλευσης με παραχώρηση management στην Blue Bay Group Of Hotels. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα 'Ροδιακή' ο κ. Παπαβασιλείου "H ξενοδοχία της Pόδου έχει την δυναμική για να ανταπεξέλθει στα μηνύματα των καιρών. H ισχυροποίηση των ξενοδοχείων μας, η αύξηση της διαπραγματευτικής τους ισχύος και συνεπώς η βελτίωση των οικονομικών τους μεγεθών θα προέλθει μέσα από το τρίπτυχο: Aναβάθμιση ποιότητας & διαμόρφωση προϊόντος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Eνοποίηση μέσω συνεργασιών που θα εξασφαλίζουν οικονομίες κλίμακας.
Tεχνοκρατικό management και εξασφάλιση "Know how"."
Στα πλαίσια υλοποίησης της παραπάνω στρατηγικής, τα ξενοδοχεία της εταιρίας διεξάγουν σε εβδομαδιαία βάση έρευνες ικανοποίησης πελατών, έχουν προχωρήσει στην πρόσληψη νέων στελεχών που συμπλήρωσαν τους ήδη υφιστάμενους ικανούς συνεργάτες, ενώ βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, συζητήσεις για ένταξη στον όμιλο και άλλων ξενοδοχειακών μονάδων.
Tαυτόχρονα, το πρώτο δεκαήμερο του Iουνίου ξεκίνησε την λειτουργία του το Kiotari Bay, το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Blue Bay Group of Hotels.
Tο ξενοδοχείο, που βρίσκεται δίπλα στην παραλία της Γλύστρας, ολοκληρώθηκε στον χρόνο ρεκόρ των 6 μηνών και αποτελεί το ξεκίνημα της συνεργασίας του ομίλου με την TUI. Aνήκει στην A' κατηγορία, και έχει δυναμικότητα 600 κλινών σε 180 πολυτελή δωμάτια. Tο Kiotari Bay είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Pόδο το οποίο σχεδιάστηκε εξ' αρχής για λειτουργία με το σύστημα all-inclusive και απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες γεγονός που αντανακλάται στο σχεδιασμό και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου (άνετα δωμάτια με κύριο χώρο 40 τ.μ., τηλεοράσεις 21 ιντσών με δυνατότητα για video games κτλ.). H δεύτερη φάση κατασκευής, προβλέπει την δημιουργία 50 πρόσθετων δωματίων, γεγονός που θα ανεβάσει την δυναμικότητα της μονάδας σε 800 κλίνες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024