Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήNέα διαφημιστική εκστρατεία σε νέες αγορές, για το Sani Resort
Ξενοδοχεία

Nέα διαφημιστική εκστρατεία σε νέες αγορές, για το Sani Resort

Οι Ιsobar Greece, Toposophy, Carat International και Carat Ελλάδος ανέλαβαν το σχεδιασμό και την εκτέλεση του έργου.

Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία – μαζί με την Ελβετία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Αυστρία – σε αυτές ακριβώς τις αγορές το Sani Resort και η Ikos Resorts επέλεξαν να ενισχύσουν την εικόνα τους, μέσω μιας πολυεπίπεδης επικοινωνιακής εκστρατείας 360 μοιρών.

Οι Ιsobar Greece, Toposophy, Carat International και Carat Ελλάδος ανέλαβαν το σχεδιασμό και την εκτέλεση του έργου, αξιοποιώντας διεθνώς καταξιωμένη μεθοδολογία, δημιουργική πρωτοτυπία και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, ώστε να προκύψει το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα.

Tα στάδια που ακολουθήθηκαν περιέλαμβαναν την επεξεργασία πρωτογενών δεδομένων (1st Party Data), τη καταγραφή των νέων τάσεων στις ταξιδιωτικές αναζητήσεις, τη μελέτη του ανταγωνισμού, την καταγραφή επιτυχημένων διεθνών πρακτικών και την αρχική έρευνα αγοράς (Pollfish) ώστε να εντοπιστούν οι κατηγορίες κοινού που θα έπρεπε να προσεγγίσει το Sani Resort στις επιλεγμένες αγορές.

Η συνολική στρατηγική προσέγγιση των media (online & offline έντυπα Μέσα και ψηφιακές πλατφόρμες) βασίστηκε στις πληροφορίες που ανέδειξε η σχετική έρευνα και υλοποιήθηκε σε δύο φάσεις, προκειμένου να προσεγγίσει τόσο εκείνους που προγραμματίζουν τις διακοπές τους πολλούς μήνες νωρίτερα (early bookings) όσο και όσους προβαίνουν σε κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last-minute bookings).

H καμπάνια για τα Sani & Ikos Resorts “έτρεξε” σε σημαντικά ΜΜΕ στη Γαλλία και τη Γερμανία, καθώς και σε κοινωνικά μέσα (Facebook, Instagram), ενώ παράλληλα αξιοποιήθηκε το Google Search και τα πιο σύγχρονα επαναπροβολή σε χρήστες του Internet που έχουν ήδη επισκεφθεί κάποιο site (Remarketing Campaigns) και η συνεχής παρακολούθηση και και βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων (Ongoing Campaign Optimisation and Reporting).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024