Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα εφαρμογή Ηεκτρονικής Διαχείρισης Πελατολογίου (CRM) απόκτησε η AKS Hotels
Για αποδοτικότερη διαχείριση των σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες

Νέα εφαρμογή Ηεκτρονικής Διαχείρισης Πελατολογίου (CRM) απόκτησε η AKS Hotels

H AKS Hotels προχώρησε το Σεπτέμβριο του 2008 στην απόκτηση μίας νέας εφαρμογής CRM, Customer Relationship Management, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες […]

H AKS Hotels προχώρησε το Σεπτέμβριο του 2008 στην απόκτηση μίας νέας εφαρμογής<...> CRM, Customer Relationship Management, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες της. Η νέα αυτή εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Πελατολογίου προσφέρει μεγάλο βαθμό δεδομένων επιτυγχάνοντας ουσιαστική επιχειρησιακή πληροφόρηση, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμπορική, οικονομική και διαπροσωπική εικόνα κάθε πελάτη.

Το Τμήμα Πωλήσεων της AKS Hotels θα έχει πλέον On Line πρόσβαση σε ένα κοινό ενημερωμένο αρχείο ιστορικού Πωλήσεων, επαφών και εταιρειών, ενώ κάθε σχετική ενέργεια πωλήσεων και “requests” θα καταγράφεται/συντονίζεται μέσω του προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθούν:

  • Η ενδυνάμωση των πελατειακών σχέσεων της επιχείρησης,
  • Η καλύτερη οργάνωση του μηχανισμού διαχείρισης επαφών,
  • Ο άμεσος εντοπισμός των “decision makers”,
  • Οι στοχευμένες “follow-up” επαφές,
  • η καλύτερη διαχείριση του ημερησίου χρόνου εργασίας του Τμήματος Πωλήσεων,
  • Ο αποδοτικότερος συντονισμός ενεργειών μεταξύ των εμπλεκόμενων στελεχών.

Η επένδυση αυτή της AKS Hotels αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης στρατηγικής χρήσης νέων τεχνολογικών εφαρμογών, με τη εμπλοκή ανθρώπινού δυναμικού από τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, τα δύο ξενοδοχεία του Ομίλου στο Πόρτο Χέλι και το πλήρως αυτόνομο Συνεδριακό Κέντρο της AKS Hotels στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024