Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα επικοινωνιακή ταυτότητα, λογότυπο και ιστοσελίδα για τον Αστέρα Βουλιαγμένης
Ξενοδοχεία

Νέα επικοινωνιακή ταυτότητα, λογότυπο και ιστοσελίδα για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Το γνωστό ξενοδχοειακό συγκρότημα θα προβάλλεται κάτω από τη νέα επικοινωνιακή του ταυτότητα που είναι το Astir Palace Athens Riviera.

Με βάση την νέα ταυτότητα και με πηγή έμπνευσης το “cosmopolitan & legacy”, έγινε ο πλήρης επανασχεδιασμός και αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας του ξενοδοχείου Astir Palace. Με γνώμονα την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει τις πληροφορίες που αναζητά και για τα δύο ξενοδοχειακές μονάδες, Arion Resort & Spa και The Westin Athens, μέσα από κατηγοριοποιημένες ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση.

O επισκέπτης κατά την περιήγησή του στο website, μπορεί ανά πάσα στιγμή εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώσει online την κράτηση για τη διαμονή του, καθώς επίσης να ενημερωθεί αναλυτικά για τις υπηρεσίες spa, τα εστιατόρια, τις προσφερόμενες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ για πρώτη φορά έχει τη δυνατότητα να αγοράσει online προϊόντα και υπηρεσίες των ξενοδοχείων. Tο νέο website έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η εταιρεία Sheepfish.

Ακόμη, το Astir Palace παρουσιάζει δυο νέες ταινίες, οι οποίες επίσης βασίζονται στο cosmopolitan legacy. “Το Αstir Palace είναι ένας προορισμός που έμελλε να ταυτίσει την ύπαρξή του με την παρουσία των μεγαλύτερων stars του κόσμου και να γίνει κλασικός. Όλοι αυτοί,  έχουν αφήσει μια κοσμοπολίτικη κληρονομιά της οποίας η αύρα είναι ακόμα εκεί. Και μένοντας στο Αstir Palace, είναι σίγουρο ότι αυτό το cosmopolitan legacy θα παρασύρει τις σκέψεις και τις αισθήσεις σου. Που τελειώνει το ένδοξο παρελθόν και που αρχίζει το απολαυστικό παρόν; Φυσικά, εδώ, στο Astir Palace!” επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στις δυο ταινίες, οι οποίες  χαρακτηρίζονται από retro κινηματογραφικό ύφος  με φωτογράφηση σε τόνους σέπια, πρωταγωνίστρια είναι η Τόνια Σωτηροπούλου. Η πρώτη παρουσιάζει το γεμάτο αίγλη παρελθόν του ξενοδοχείου ενώ η δεύτερη θα δείχνει το παρόν και θα είναι στον αέρα σε περίπου ένα μήνα.

Tον σχεδιασμό της επικοινωνίας του Astir Palace ανέλαβε η εταιρεία McVictor & Hamilton.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024