Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα εταιρία παροχής υπηρεσιών Hotel Management

Νέα εταιρία παροχής υπηρεσιών Hotel Management

Νέα εταιρία, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών “Hotel Management” σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, ιδρύεται από έμπειρα στελέχη στο χώρο της διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων. Πρόκειται γιατην «ΑΙΓΙΣ Μακροδυναμική Τουριστική […]

Νέα εταιρία, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών “Hotel Management” σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, ιδρύεται από έμπειρα στελέχη στο χώρο της διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων. Πρόκειται για<...>την «ΑΙΓΙΣ Μακροδυναμική Τουριστική Ανάπτυξη ΕΠΕ», με διακριτικό τίτλο “Aegis mtd”, που στόχος έχει να οδηγήσει τους πελάτες της στην αύξηση της οργανικής τους κερδοφορίας.

Η “Aegis mtd” προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες διατίθενται είτε στο σύνολό τους με τον γενικό τίτλο “Hotel Management”, είτε μεμονωμένα, σύμφωνα πάντα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.

Δυνατό σημείο της “Aegis mtd”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, στο οποίο εντάσσεται με αρμοδιότητες Γενικού Διευθυντή ο κ. Νίκος Κοντάκης, ο οποίος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικητικής Ομάδας, είναι στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και οργάνωσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024