Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήNέα συνεργασία της Hotelier Academy με την WebHotelier
Ξενοδοχία

Nέα συνεργασία της Hotelier Academy με την WebHotelier

Η Hotelier Academy συνεργάζεται με τα στελέχη της WebHotelier και παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα της υπηρεσία, 'Hotelier Insider', που στόχο έχει να παρουσιάσει με έναν πιο άμεσο και ενδιαφέροντα τρόπο τις λύσεις που προσφέρουν κορυφαίες εταιρείες της ξενοδοχειακής αγοράς.

Έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια λειτουργίας, η Hotelier Academy αποτελεί ήδη μια από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκοσμίως, όσον αφορά την ενημέρωση της ξενοδοχειακής αγοράς για τις νέες τάσεις, αλλά και την παροχή συμβουλών που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία των ξενοδοχείων. Φέτος, για πρώτη φορά, συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία booking engine platforms, την WebHotelier και λανσάρει την υπηρεσία “Hotelier Insider”, που στόχο έχει να επικοινωνήσει τα χρήσιμα εργαλεία της εταιρείας εκ των έσω.

Για το επόμενο διάστημα, τα στελέχη των δύο εταιρειών θα συνεργαστούν στενά, με στόχο να καταγράψουν με απόλυτα κατανοητό τρόπο τις λύσεις που παρέχει η WebHotelier, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα επικοινωνήσει στον ξενοδόχο απλά και κατανοητά, νέες ιδέες και λύσεις. Το πρωτότυπο αυτό περιεχόμενο που θα αναπτυχθεί από τα στελέχη της Hotelier Academy, θα δημοσιευτεί στο επίσημο blog της WebHotelier, ενώ θα επικοινωνηθεί παράλληλα και μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy, με στόχο την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση της ξενοδοχειακής αγοράς.

Σκοπός της νέας υπηρεσίας της Hotelier Academy, είναι να εξελίξει τον τρόπο που επικοινωνούν οι εταιρείες προς την αγορά, δίνοντας πιο ουσιαστικές πληροφορίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα να φέρει στην επιφάνεια πραγματικά χρήσιμες υπηρεσίες και προϊόντα που διαθέτουν. Η WebHotelier δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα ιδανικό case study για αυτή την υπηρεσία, καθώς διαθέτει μια σειρά από πραγματικά advanced λύσεις για ξενοδόχους, κάνοντας το περιεχόμενο που θα παραχθεί γύρω από αυτές να αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024