Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα βράβευση για το Castello Boutique Resort & Spa στο Σίσσι Λασιθίου
Ξενοδοχεία

Νέα βράβευση για το Castello Boutique Resort & Spa στο Σίσσι Λασιθίου

Μέσα στα 'Top 25 Luxury Hotels in Greece' για το 2013 βρίσκεται το ξενοδοχείο Castello Boutique Resort & Spa, σύμφωνα με το TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο Castello Boutique Resort & Spa βραβεύτηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor, με το βραβείο “Top 25 Luxury Hotels in Greece” για το έτος 2013. Το βραβείο αυτό δόθηκε σε συνολικά 25 ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα, με κριτήριο την υψηλότερη βαθμολογία που έλαβαν από τους πελάτες που διέμειναν σε αυτά.

Το ιδιαίτερο στιλ και η υψηλής ποιότητας σχεδίαση χαρακτηρίζουν το νεόδμητο συγκρότημα. Άνετο και σύγχρονο, με μοντέρνο χαρακτήρα και μοναδική κομψότητα, το πολυτελές θέρετρο γοητεύει και ξεχωρίζει ως τουριστικός προορισμός για εκείνους που αποζητούν άνεση, ηρεμία και ποιότητα στις διακοπές τους. Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου – αρκετά με υπαίθριες ιδιωτικές πισίνες ή Jacuzzi – προσφέρουν “καταφύγιο” απόδρασης από την καθημερινότητα. Διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες με θέα τους κήπους του ξενοδοχείου, και το γραφικό τοπίο της Κρήτης.

Το Elea Restaurant προσφέρει τις γκουρμέ δημιουργίες του βραβευμένου chef και των βοηθών του, που χρησιμοποιούν υλικά από το νησί. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις ιδιαίτερες γεύσεις και το μοντέρνο food styling με συνοδεία επιλεγμένου οίνου. Την ξεχωριστή εμπειρία συμπληρώνει η πανοραμική θέα με τους καταπράσινους κήπους και φόντο τα γραφικά βουνά της περιοχής. Μπροστά από το μοντέρνο Aroma Bar, βρίσκεται η υπαίθρια πισίνα του ξενοδοχείου που κερδίζει το ενδιαφέρον, φωτιζόμενη με οπτικές ίνες που δημιουργούν ειδικά εφέ. Σε στρατηγικό σημείο του ξενοδοχείου βρίσκεται το πολυτελές κέντρο ομορφιάς Callista Spa, που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του σχεδίαση και την ποιοτική του κατασκευή και διακόσμηση.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι όλα εξοπλισμένα και διακοσμημένα με προσωπικό στιλ και γοητεία. Απολαμβάνουν υπηρεσία δωματίου (16 ώρες), καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας & αλλαγής λινών και υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών. Αποτελούνται από:

  • 31 superior δωμάτια.
  • 8 superior δωμάτια με υπαίθρια ιδιωτική πισίνα ή Jacuzzi.
  • 5 junior σουίτες.
  • 4 junior σουίτες με υπαίθρια ιδιωτική πισίνα.

Επίσης, το Castello Boutique Resort & Spa διαθέτει σαλόνια με ελεύθερη wi-fi πρόσβαση στο διαδίκτυο, υπηρεσία ενοικίασης λιμουζίνας, κλειστό χώρο στάθμευσης οχημάτων εξοπλισμένο με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (διατίθεται θέση στάθμευσης χωρίς χρέωση), ταχεία άφιξη & αναχώρηση, διάφορες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και water sports (απόσταση 1.000 μέτρα).

“Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο και το βραβείο αυτό (το οποίο είναι συνέχεια άλλων δύο βραβείων  για το 2012), κάνει περήφανους όλους εμάς στο Castello Boutique Resort & Spa, οι οποίοι προσπαθούμε πάντα να προσφέρομε στους πελάτες μας μοναδικές εμπειρίες διαμονής και πολύ υψηλή ποιότητα υπηρεσιών”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024