Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα ξενοδοχειακή αλυσίδα διεθνών προτύπων …made in Greece
Aquis Hotels and Resorts

Νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα διεθνών προτύπων …made in Greece

Η «Aquis Hotels and Resorts» είναι μία νέα εταιρία διεθνών κεφαλαίων, που δημιουργήθηκε το 2008 με στόχο τη δημιουργία μιας αλυσίδας ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η […]

Η «Aquis Hotels and Resorts» είναι μία νέα εταιρία διεθνών κεφαλαίων, που δημιουργήθηκε το 2008 με στόχο τη δημιουργία μιας αλυσίδας ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η διοικητική δομή της εταιρίας βασίζεται<...>σε διεθνή πρότυπα, που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία, ενώ αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία των μελών του διοικητικού συμβουλίου με διεθνή εμπειρία και διαπιστευτήρια σε καινοτομίες στην τουριστική αγορά.

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από τη διαπίστωση ότι υπάρχει έλλειψη ξενοδοχειακών ομίλων και αλυσίδων ποιοτικού μαζικού τουρισμού στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτος, Κύπρος), σε αντίθεση με τη Δυτική Μεσόγειο (Ισπανία, Πορτογαλία), όπου την τελευταία δεκαετία έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλοί μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι μετά από συγχωνεύσεις και αγοραπωλησίες μεμονωμένων μονάδων.

Σε αυτά τα πλαίσια, η Aquis προχώρησε ήδη στην απόκτηση δύο μοναδικών ξενοδοχειακών μονάδων στην Κέρκυρα, οι οποίες θα ξεκινήσουν να λειτουργούν με τη νέα τους μορφή από το 2009 και μετά. Πρόκεται για το «Agios Gordios», που θα μετονομαστεί σε «Aquis Agios Gordios Beach Hotel» και το «Pelekas Beach», που θα μετονομαστεί σε «Aquis Pelekas Beach Hotel». Και τα δύο ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν πλήρως εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ θα παρέχουν πλέον ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών (ποιοτικού All Inclusive). Οι εκπληκτικές τους τοποθεσίες δίπλα στη θάλασσα, σε συνδυασμό με την βελτίωση των κτιριακών υποδομών και των υπηρεσιών αναμένεται να συμβάλουν στην ενίσχυση του ανταγωνισμού ανάμεσα στα παραθεριστικά θέρετρα της Κέρκυρας, πάντα προς όφελος των επισκεπτών.

Κορυφαίοι tour operators από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη αναγνωρίσει τις προοπτικές της νέας αυτής πρωτοβουλίας και εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνεργασίας με την «Aquis Hotels and Resorts». Η εταιρία βρίσκεται άλλωστε ήδη στη διαδικασία διαπραγματεύσεων και αναζήτησης για αγορά ή μακροχρόνια μίσθωση και άλλων ξενοδοχειακών μονάδων σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024