Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης OTE TV στο Holiday Inn Thessaloniki
Ξενοδοχεία

Νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης OTE TV στο Holiday Inn Thessaloniki

Πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο μέσα από τα 9 αθλητικά κανάλια OTE SPORT είναι στη διάθεση των πελατών, με περισσότερες από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα. Ακόμη, με το κανάλι 'Village Cinema', προσφέρονται μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, κορυφαίες παραγωγές, αποκλειστικές ταινίες πρώτης προβολής κ.λπ.

To Holiday Inn Thessaloniki καλωσορίζει τη νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης OTE TV που θα προσφέρεται δωρεάν. Οι επισκέπτες του ξενοδχοείου θα μπορούν να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν το πρόγραμμα που επιθυμούν, έχοντας πλέον περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας μέσα από την γκάμα καναλιών της OTE TV, δηλαδή:

Πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο μέσα από τα 9 αθλητικά κανάλια OTE SPORT είναι στη διάθεση των πελατών, με περισσότερες από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα που αφορούν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (αγγλικό, ισπανικό, γερμανικό, ιταλικό), το UEFA Champions League & το UEFA Europa League, και από ελληνικές διοργανώσεις το Football League ΟΠΑΠ. Για τους λάτρεις του μπάσκετ τα κανάλια OTE SPORT φιλοξενούν τους κορυφαίους αγώνες του NBA, τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της ΚΑΕ ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup, καθώς και άλλες σημαντικές μπασκετικές διοργανώσεις (NCAA, Liga Endesa ACB, Lega Basket Serie A). Επίσης, τα τουρνουά τένις (ATP World Tour Finals, ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500, 250) και τα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, FIA World Rallycross, Formula Ε) είναι και αυτά διαθέσιμα στους πελάτες. Τέλος, το κανάλι Motorvision παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Με το κανάλι “Village Cinema”, προσφέρεται στους επισκέπτες του Holiday Inn Thessaloniki η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, κορυφαίες παραγωγές, αποκλειστικές ταινίες πρώτης προβολής, ενδιαφέρουσες εκπομπές με αποκλειστικό περιεχόμενο από making of, deleted scenes, back stage κ.λπ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024