Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέες διακρίσεις για το Poseidonion Grand Hotel σε διεθνές επίπεδο
Βράβευση ξενοδοχείου

Νέες διακρίσεις για το Poseidonion Grand Hotel σε διεθνές επίπεδο

Tο ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel εξακολουθεί μέσα στο 2012 να συλλέγει τιμητικές διακρίσεις, όπως το βραβείο στην κατηγορία Best Classic Hotel του θεσμού των Boutique Hotel Awards.

Την 1η Νοεμβρίου 2012, σε μια λαμπερή τελετή που διοργανώθηκε στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο Hempel, σχεδιασμένο από τη διάσημη designer Anuska Hempel, κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Best Classic Hotel του θεσμού των Boutique Hotel Awards. Μάλιστα, το Poseidonion Grand Hotel είναι το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που ήταν υποψήφιο, συναγωνιζόμενο το “Les Ottomans” της Τουρκίας, το “Palazzo Magnani Feroni” στην Φλωρεντία και το “Quadrifolio” στην Κολομβία.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, στην τελετή απονομής των International Hotel Awards, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 1.000 ξενοδοχεία σε 6 περιφέρειες (Europe, Americas, Africa, Arabia, Asia-Pacific, UK) το ξενοδοχείο κατέκτησε το βραβείο “Best Hotel Architecture Europe”.

Επιπλέον, κατέλαβε την 1η θέση για την Ελλάδα στις κατηγορίες Best Small Hotel και Best Hotel Architecture, διακρίσεις οι οποίες, απονέμονται κατόπιν κρίσης και αφορούν στα υψηλά standards που προσφέρει το ξενοδοχείο στην κατηγορία του καθώς και στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Για την βράβευση του ξενοδοχείου, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνης Βορδώνης, δήλωσε: “Η διεθνής αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών μας, μας γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας, ισχυροποιώντας, ταυτόχρονα, το σήμα κατατεθέν, την ζεστή φιλοξενία μας. Η δυναμική παρουσία του Poseidonion Grand Hotel σε διεθνούς επιπέδου διοργανώσεις συμβάλλει καθοριστικά στην τόνωση της τουριστικής κίνησης και στην ανάδειξη των Σπετσών , και της Ελλάδας κατ’ επέκταση, ως προορισμού καθόλη την διάρκεια της χρονιάς”.

Το Poseidonion Grand Hotel θα  ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, για να υποδεχθεί επισκέπτες και μη, στις 26 Απριλίου 2013.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024