Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία του Ομίλου MarBella Collection για το 2022
Ξενοδοχεία

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία του Ομίλου MarBella Collection για το 2022

MarBella Corfu

Στα φετινά World Travel Awards, το MarBella Corfu βραβεύθηκε ως το κορυφαίο Family Resort της Ελλάδας, ενώ στα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2022 και τα τρία ξενοδοχεία της MarBella Collection ψηφίστηκαν ανάμεσα στα 10 καλύτερα της χώρας.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος MarBella Collection συνεχίζει τη διαρκή ανάπτυξή του, λαμβάνοντας σημαντικές διεθνείς διακρίσεις με πολύ σημαντικά βραβεία της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Τα World Travel Awards ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της φετινής διοργάνωσης, με το MarBella Corfu να βραβεύεται ως το κορυφαίο Family Resort της Ελλάδας. Για τα World Travel Awards ψηφίζουν τόσο επαγγελματίες του ταξιδιωτικού και τουριστικού κλάδου, όσο και ιδιώτες απ’όλον τον κόσμο.

Στο πλαίσιο των Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2022, μιας άλλης εξίσου σημαντικής διοργάνωσης με παγκόσμια ψηφοφορία, και τα τρία ξενοδοχεία της MarBella Collection ψηφίστηκαν ανάμεσα στα 10 καλύτερα της χώρας. Το MarBella Elix ψηφίστηκε στην 3η θέση – ένα μεγάλο επίτευγμα για το ξενοδοχείο που λειτουργεί μόλις δύο χρόνια – το MarBella Nido Suite Hotel & Villas ως τέταρτο, ενώ τέλος το MarBella Corfu συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα κορυφαία Ελληνικά ξενοδοχεία για τέταρτη συνεχή χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards περιλαμβάνουν υποψήφια ξενοδοχεία, νησιά, πόλεις, spa, βίλες, τουριστικούς πράκτορες και πολλά ακόμα απ’όλο τον κόσμο. Οι υποψηφιότητες τίθενται στη συνέχεια σε δημόσια ψηφοφορία και βαθμολογούνται με βάση διάφορα κριτήρια, όπως η εξυπηρέτηση, το φαγητό και η ατμόσφαιρα.

Φέτος, το MarBella Elix έχει επίσης συμπεριληφθεί στη Hot List 2022 του Condé Nast Traveller, ενώ ανακηρύχθηκε παράλληλα “Best Hideaway Hotel” στην Ευρώπη στα αναγνωρισμένα Hospitality Awards 2022 του γνωστού γερμανικού ταξιδιωτικού περιοδικού Connoisseur Circle.

“Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τις μοναδικές αυτές διακρίσεις σε όλα μας τα ξενοδοχεία”, δήλωσε ο Sales & Marketing Director του Ομίλου MarBella Collection, κ. Περικλής Γομπάκης. “Αποτελούν μία μεγάλη ανταμοιβή για ολόκληρη την ομάδα μας και ένα εκπληκτικό επίτευγμα για το brand MarBella σε διεθνές επίπεδο. Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό και στους συνεργάτες μας και πολλές ευχαριστίες στους υπέροχους φιλοξενούμενούς μας που μέσω της προτίμησής τους στα ξενοδοχεία μας, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν ολοκαίνουργιο προορισμό διακοπών εμπειρίας και ευζωίας”.

Νέα ξενοδοχειακές επενδύσεις
Στα πλαίσια του 3ετούς επενδυτικού του πλάνου, ο Όμιλος MarBella Group έχει ανακοινώσει τη δημιουργία μιας ολοκαίνουριας ξενοδοχειακής μονάδας στην Κέρκυρα, η δυναμικότητα της οποίας προβλέπεται να αγγίξει τις 200 κλίνες. Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2024, ενώ το ύψος της επένδυσης φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ενισχύεται η παρουσία του Ομίλου στη Θεσπρωτία, χάρη στη δημιουργία ενός complex πολυτελών βιλών στην παράλια Καραβοστάσι.

Η περαιτέρω ανάπτυξη των ήδη πετυχημένων ξενοδοχειακών μονάδων σε Ιόνιο και Ήπειρο θα συμβάλλει στην ανάδειξη τόσο των προορισμών όσο και των ευρύτερων περιοχών, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πρωταγωνιστική θέση του Ομίλου στην εγχώρια τουριστική αγορά.

Το συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα, που προβλέπεται να ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ σε ορίζοντα τριετίας, έρχεται να στηρίξει έμπρακτα την τοπική κοινωνία σε μία εξαιρετικά απαιτητική συγκυρία. Η στήριξη αυτή θα είναι διαρκής, τόσο κατά τη φάση κατασκευής, κατά την οποία θα απασχοληθούν 700 περίπου άτομα, όσο και με τη λειτουργία των νέων μονάδων, ενώ προβλέπεται με την λειτουργία τους ο Όμιλος να απασχολεί συνολικά περισσότερους από 850 εργαζομένους.

Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος MarBella Collection κατά την πενταετία 2016-2021, προχώρησε σε επενδύσεις της τάξεως των 55 εκατ. ευρώ με την αγορά και ανακατασκευή υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών στην Νότια Κέρκυρα (νυν MarBella Nido), καθώς και στην Θεσπρωτία (νυν MarBella Elix), παράλληλα με τον διαρκή εκσυγχρονισμό του MarBella Corfu.

O Όμιλος MarBella Collection αποτελεί ένα δυναμικά εξελισσόμενο ξενοδοχειακό group το οποίο για περισσότερα από 50 χρόνια προάγει την εξαιρετική ελληνική φιλοξενία μέσα από τα δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα: το οικογενειακό 5αστερο MarBella Corfu στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών (το οποίο τα τελευταία 4 χρόνια βραβεύεται με το Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards ως ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά καλοκαιρινά resort), το γειτονικό Adults Only Suite hotel MarBella Nido Suite Hotel & Villas, ενεργό μέλος των Small Luxury Hotels of the World, ενώ το Μάιο του 2021 το MarBella Elix, το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου εκτός Κέρκυρας υποδέχθηκε τους πρώτους του επισκέπτες στην πανέμορφη περιοχή Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας.

Με στόχο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ταξιδιωτών, η MarΒella Collection δημιούργησε τρεις μοναδικές ξενοδοχειακές μονάδες, μία για κάθε lifestyle: ένα πολυτελές ξενοδοχείο adults-only, μία μονάδα πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και μία για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν πολυτελείς διακοπές με την επιθυμία τους για περιπέτεια. Κάθε μία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των απαιτητικών πελατών της, ορίζοντας παράλληλα και οι τρεις τους κοινές αξίες: εξαιρετική εξυπηρέτηση, εντυπωσιακές εμπειρίες και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024