Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες διεθνείς διακρίσεις για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Νέες διεθνείς διακρίσεις για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Εκτός από τη διεθνή αναγνώριση από τα περιοδικά Robb Report Luxury Hotels, CNBC European Business (Top 20 European Business Hotels), της έκδοσης teNeues Luxury Hotels – Top of the World […]

Εκτός από τη διεθνή αναγνώριση από τα περιοδικά Robb Report Luxury Hotels, CNBC European Business (Top 20 European Business Hotels), της έκδοσης teNeues Luxury Hotels – Top of the World και τη προτίμηση των πελατών<...>της Starwood, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία κερδίζει τέσσερις ακόμα διακρίσεις.

To Conde Nast Traveler συμπεριλαμβάνει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Gold List 700. Σχεδόν 21.000 συνδρομητές του Conde Nast Traveler στην Αμερική απαντήσανε στην έρευνα «2006 Reader’s Choice Survey», επιλέγοντας έτσι τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα και κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Νοεμβρίου 2006 του περιοδικού Conde Nast Traveler.

Το γνωστό περιοδικό Travel + Leisure διάλεξε για ακόμα μια φορά το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σαν ένα από τα εξήντα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

To Forbes Traveler συμπεριέλαβε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην λίστα του με τα 400 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο. Η έρευνα έγινε από ειδικούς του τουρισμού παγκοσμίως, επαγγελματίες μείνανε στα ξενοδοχεία χωρίς να αποκαλύψουν την ιδιότητά τους και διαλέξανε τα καλύτερα. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία είναι η μοναδική επιλογή για το Forbes στην Αθήνα.

Τέλος, το επενδυτικό περιοδικό Institutional Investors επέλεξε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ως το καλύτερο ξενοδοχείο για την Ελλάδα στο άρθρο του “Top Hotels by City” στο τεύχος Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησίας της Εταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περίπου 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή διαχείρισής της.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024