Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες επεκτάσεις της Eταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ και Sbokos Hotel Group

Νέες επεκτάσεις της Eταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ και Sbokos Hotel Group

Το ξενοδοχείο Imperial Rhodes ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές Μαΐου ύστερα από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του επενδυτικού προγράμματος ανακαίνισής του. Η εταιρεία Τουριστικά Θέρετρα ΑΕ, στην οποία […]

Το ξενοδοχείο Imperial Rhodes ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές Μαΐου ύστερα από την ολοκλήρωση<...> της πρώτης φάσης του επενδυτικού προγράμματος ανακαίνισής του. Η εταιρεία Τουριστικά Θέρετρα ΑΕ, στην οποία και ανήκει το Imperial Rhodes, εξαγοράστηκε για το ποσό των 35 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2008, κατά 50% από την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κατά 50% από την Πλάκα ΑΕ, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Blue Palace στην Ελούντα, μέλη και τα δύο της Starwood Luxury Collection.

Απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας ήταν να προχωρήσει άμεσα στην ανακαίνιση του κτιρίου και των εγκαταστάσεων σε δύο φάσεις. Ενέκριναν το ποσό των 12 εκατ. ευρώ, από τα οποία ήδη με το ποσό των 9 εκατ. ευρώ έχουν πλήρως ανακαινιστεί το κεντρικό κτίριο εσωτερικά και εξωτερικά, όλα τα εστιατόρια και bar του ξενοδοχείου. Κατασκευάστηκε επίσης νέα πισίνα, kids club, νέο Gourmet εστιατόριο και έγινε σημαντική αναδιαμόρφωση της παραλίας. Μερική επέμβαση έχει ήδη γίνει στα δωμάτια των οποίων η ριζική ανακαίνιση αποτελεί το αντικείμενο της Β΄ φάσης. Την αρχιτεκτονική μελέτη ανάλαβαν οι αρχιτέκτονες 3SK και το αγγλικό γραφείο MKV Design.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην παραλία της Ιξάς, σε ιδανική απόσταση τόσο από το διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας (μόλις 9 χιλιόμετρα) όσο και από την μεσαιωνική πόλη της Ρόδου (4 χλμ.). Η θέση του το καθιστά ιδανικό για διακοπές και περιήγηση εντός του νησιού αλλά και προορισμό για την οργάνωση δεξιώσεων και συνεδρίων υψηλών προδιαγραφών. Στο χώρο του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις ποικίλλων προδιαγραφών στις αίθουσες συνεδριάσεων συνολικής έκτασης 4.600 τ.μ. και δυναμικότητας έως και 1.100 ατόμων στους εσωτερικούς του χώρους. Τα υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών, αλλά και η αισθητική των χώρων φιλοδοξεί να το καταστήσει μία από τις καλύτερες επιλογές για τη διοργάνωση συνεδρίων στα νησιά της Ελλάδας.

Το ξενοδοχείο Imperial Rhodes αποτελεί μία κοινή προσπάθεια των ομίλων Λάμψα και Σμπώκου. Η Εταιρία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ έχει στην ιδιοκτησία της το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ένα Luxury Collection Hotel στην Αθήνα, το ξενοδοχείο Excelsior στο Βελιγράδι (κατά ποσοστό 70%) και το 94% του Ξενοδοχείου Hyatt Regency Belgrade επίσης στο Βελιγράδι. Ο όμιλος Σμπώκου (Sbokos Hotel Group) διαθέτει 5 ακόμη ξενοδοχεία στη Κρήτη. Mε ναυαρχίδα το Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa στην περιοχή της Ελούντας, στον όμιλο ανήκουν επίσης το Agapi Beach στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, το Cretan Malia Park στα Μάλια, το Village Heights δίπλα στο Crete Golf Club και τέλος το Village Holiday Club παραδοσιακό συγκρότημα στον οικισμό Κουτουλουφάρι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024