Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο προωθητικό video για το Mythos Palace Resort & Spa από την EyeWide Digital Marketing Agency
Ξενοδοχεία

Νέο προωθητικό video για το Mythos Palace Resort & Spa από την EyeWide Digital Marketing Agency

Η Eyewide Digital Marketing Agency δημιουργεί, σε συνεργασία με την Blueroom, το νέο Video του Mythos Palace Resort & Spa.

Με κύριο άξονα την ικανοποίηση του επισκέπτη και της οικογένειάς του στο ξενοδοχείο Mythos Palace Resort & Spa, η EyeWide Digital Marketing Agency δημιούργησε, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής media Blueroom, το νέο προωθητικό video για τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η ξενοδοχειακή μονάδα.

Πρόκειται για μια παραγωγή, που σκοπό έχει να μεταδώσει στον χρήστη – θεατή την αίσθηση της ασφάλειας και της πολυτέλειας που μια επίσκεψη στο Mythos Palace μπορεί να χαρίσει. Στο video μπορεί κανείς να περιηγηθεί ψηφιακά στο πλήθος των δραστηριοτήτων για μεγάλους και παιδιά, στην εξαιρετικής ομορφιάς παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, στις προσεγμένες και υπέροχα διακοσμημένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, και στις παροχές που προσφέρει.

Η νέα αυτή υπηρεσία του Video Production, έρχεται να συμπληρώσει τις online παροχές της EyeWide Digital Marketing Agency.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024