Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο συγκρότημα κατοικιών στην Κεφαλονιά εντάσσεται στην Aria Hotels
Ξενοδοχεία

Νέο συγκρότημα κατοικιών στην Κεφαλονιά εντάσσεται στην Aria Hotels

Photoshooting hotels and villas Kefalonia, Greece

Στην Κεφαλονιά επεκτείνεται η Aria Hotels, με το 360ο Residences, ενισχύοντας την παρουσία της στα Επτάνησα.

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους το 360ο Residences στην Κεφαλονιά, ενισχύοντας την παρουσία τους στα Επτάνησα. Το συγκρότημα των 5 αυτών κατοικιών, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του μεγαλύτερου νησιού του Ιονίου, θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από 29.09.2022.

Για όσους αναζητούν διακοπές σε ένα νησί με πλούσια βλάστηση, παραλίες διαφορετικών ειδών -από άμμο μέχρι βότσαλα- και σμαραγδένια νερά, η Κεφαλονιά αποτελεί ιδανικό προορισμό. Τα Aria Hotels παρέχουν στους επισκέπτες του νησιού την ευκαιρία να διαμείνουν σε μια από τις 5 πολυτελείς κατοικίες  του  3600 Residences, που είναι χτισμένες πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο, και να απολαύσουν τη μοναδική πανοραμική θέα του Ιονίου Πελάγους. Οι συγκεκριμένες κατοικίες  μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή για εξορμήσεις, καθώς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες και από τους αρχαιολογικούς χώρους της πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον, όσοι επισκέπτες αναζητούν να απομακρυνθούν από τον αστικό ιστό της πόλης και την αμιγώς τουριστική περιοχή του Αργοστολίου, μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στον καταπράσινο μεσογειακό κήπο του καταλύματος, αγναντεύοντας την πανοραμική θέα, καθώς και να ζήσουν μοναδικές στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους τους στην πισίνα ή στο μπάρμπεκιου.

Το 360ο Residences αποτελείται από 2 ευρύχωρες μεζονέτες και 3 κατοικίες-διαμερίσματα, που εκτείνονται σε 2 ορόφους, και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα η κάθε μία. Όλες οι κατοικίες περιλαμβάνουν σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μπαλκόνια – βεράντες  με μοναδική πανοραμική θέα. Ο υπέροχος σχεδιασμός, τα φυσικά υλικά και η μοναδική τοποθεσία, δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 53 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές διακοπές ανώτατου επιπέδου ακόμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024