Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στο Astir Palace

Νέος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στο Astir Palace

Από την 1η Οκτωβρίου 2006, ο κ. Πολυχρόνης Σ. Γριβέας εiναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Astir Palace Vouliagmeni, και διορίστηκεαπό αυτό στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. […]

Από την 1η Οκτωβρίου 2006, ο κ. Πολυχρόνης Σ. Γριβέας εiναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Astir Palace Vouliagmeni, και διορίστηκε<...>από αυτό στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Πτυχιούχος M.B.A. στο International Business και BSC στο Hospitality Management από ιδιαίτερα επευφημημένα διοικητικά Πανεπιστήμια στην Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Γριβέας έχει εργαστεί σε εκτελεστικές διοικητικές θέσεις σε κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες στην Αμερική, όπως τα ξενοδοχεία Fairmont Resorts & Hotels, το XV Beacon Hotel και το γνωστό Foxwoods Resort & Casino.

Από το 1999 μέχρι το 2003, ο κ. Γριβέας επίσης διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της συμβουλευτικής εταιρίας PSG Hospitality Consulting στις ΗΠΑ. Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία 3,5 έτη υπηρέτησε ως Chief Operating Officer στα Sofitel Capsis Hotels και ως Γενικός Διευθυντής στο 700 δωματίων Sofitel Capsis Hotel, που είναι και το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο στην Ελλάδα.

Σήμερα από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace, ο κ. Γριβέας δηλώνει: «Ο Αστέρας είναι προορισμός με τεράστιες δυνατότητες και μεγάλες προοπτικές έχει δε ειδικό βάρος, καθώς αποτέλεσε στο παρελθόν τη βάση για τον προσδιορισμό της έννοιας του τουρισμού στην Ελλάδα. Το διοικητικό συμβούλιο, όντας πολύ ενεργό, και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις, αλλά και τις προκλήσεις της εποχής αναπτύσσει ένα 3ετές επενδυτικό πλάνο το οποίο αποσκοπεί στην μεγαλύτερη αναβάθμιση των υπηρεσιών και τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος υλικού. Πρωταρχικός στόχος είναι η ανάδειξη της μοναδικότητας του Αστέρα ως κορυφαίο ξενοδοχειακό προορισμό δωδεκάμηνης διάρκειας με βασικά χαρακτηριστικά την ασφάλεια, ποιότητα και συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Μέλημά μας, με την πολύτιμη προσφορά της διαχειρίστριας ξενοδοχειακής εταιρίας Starwood, είναι να κάνουμε τον «Αστέρα» πρωταγωνιστή στην παγκόσμια ξενοδοχειακή σκηνή μέσω ενός πραγματικά πολύ ελπιδοφόρου σχεδίου ανάπτυξης».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024