Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Grace Mykonos
Ξενοδοχεία

Νέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Grace Mykonos

Ο κ. Περουτσέας έχει αποκτήσει βαθιά γνώση του κλάδου μέσω της πολυετούς θητείας του σε ηγετικές θέσεις, όπως εκείνη του περιφερειακού διευθυντή για την περιοχή EMEA (Europe, Middle East & Asia) με ευθύνη για το brand performance και τα hotel openings του ομίλου Meliá Hotels International.

Τα βραβευμένα πολυτελή ξενοδοχεία Grace Hotels επέλεξαν τον κ. Γιώργο Περουτσέα για τη θέση του γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου Grace Mykonos. Το έμπειρο στέλεχος έλαβε τη θέση του τον Απρίλιο, ενόψει της έναρξης της σεζόν για το 2018.

Με 28 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, ο κ. Περουτσέας ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας του Grace Mykonos μετά τη συνεργασία του με τα IFA Hotels & Resorts στο Λονδίνο και έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία στο Λονδίνο και την Ελλάδα. Ο κ. Περουτσέας έχει αποκτήσει βαθιά γνώση του κλάδου μέσω της πολυετούς θητείας του σε ηγετικές θέσεις, όπως εκείνη του περιφερειακού διευθυντή για την περιοχή EMEA (Europe, Middle East & Asia) με ευθύνη για το brand performance και τα hotel openings του ομίλου Meliá Hotels International, με τον οποίο συνεργάστηκε για έξι χρόνια, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου. Πριν από αυτό κατείχε διάφορες επιχειρησιακές θέσεις  στο ξενοδοχείο Hyatt Regency London – The Churchill στο Λονδίνο.

Ο κ. Περουτσέας διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διεθνή Ξενοδοχειακή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Surrey και μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις στα Οικονομικά και στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διπλή ιθαγένεια, ελληνική και βρετανική και είναι μέλος του Ινστιτούτου Φιλοξενίας.

Ο Robert Swade, διευθύνων σύμβουλος των Grace Hotels, σχολίασε τόσο για την ανάληψη από τον κ. Περουτσέα της θέσης του γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου Grace Mykonos, όσο και για τη νέα συνεργασία του κ. Γεώργιου Βλαχόπουλου με το Grace Santorini ως γενικούς διευθυντή, που ξεκίνησε στις 11 Απριλίου: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε δύο εξειδικευμένα στελέχη στα δύο ξενοδοχεία μας στην Ελλάδα, τα οποία διαθέτουν συνδυαστική εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών, αλλά και έμφυτη γνώση της τοπικής κοινότητας και της ιδιοσυγκρασίας της. Είμαι σίγουρος ότι, υπό την ηγεσία τους, θα έχουμε ακόμη μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες για κάθε επισκέπτη”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024